Så var torsdagen gjord och nu återstår resten

Ja, det var torsdagen det här. För exakt 25 år sedan åkte vi åkte hem från BB utan någon liten bäbis med oss. Men det var väl någon mening med det också. För jag tror att det är någon mening med allt som händer sker. Däremot åkte jag och och pappa och fikade med min farmor. som just idag fyllde år idag.

i vilket fall som helst, blev jag inskriven klockan 8. Skjutsades ner till ultraljudet klockan 9.30. Inge åkte då hem. Första nålen gick inte bra, så han fick göra om det! Gick bättre. Han fick sina celler och jag var klar klockan 10. Kördes ut i väntrummet. Efter en stund kom de och hämtade mig. Ja  det tog tid, precis, som det gör föm mig att skriva bloggen. Så här får det inte vara! Just nu har det tagt mig en timma att få ihio detta! Jag blir galen!!!

Sedan fick jag ligga stilla på rygg. Absolut inte upp och hoppas!

Inge kom ca 14.40. Han hade ju fåt besked av av mig om läget! Men vi fick allt stanna! Det togs prover och nog ska man vara tackam att de har koll.

Damen mitt över mig åkte cirka 14.40 och vi 16.30. Lånade en rullstol till Södra entrén och så bilen hem. Gick ur bilen vid garaget. Flickorna hade ringt. Maria hade problem med sin bil, som inte gick igenom besiktningen. Fia hade väl inga problem.

Nej, nu ska jag nog snart krypa ner och sova lite.

Brorsan är hos pappa ikväll!


Snart är torsdagen här

Blir ju inte att jag skriver varje dag, för det händer inte så mycket. Dock börjar torsdagen närma sig och det är då jag ska göra ultraljud samt leverbiopsi. Därefter ska de se vilka resurser som kan sättas in.

Idag var min chef och hälsade på. Det besöket uppskattade jag starkt. Tyvärr svettades jag något helt otroligt. Efter besöket, skulle vi åka till pappa, men vi fick lugna oss. Jag var tvungen att känna mig lite fräschare.

Pappa blev glad då vi kom och han undrade om vi skulle ha kaffe! Vi tackade nej till det :)

Åkte, efter att vi besökt pappa, till ICA Maxi. Sedan hem. Inge kollat cykellopp på TV:n och jag kollade "Sofias änglar" på datorn. När cykellopet var avklarat, kikade vi på "Stansted" och sedan gårdagens avsnitt av "Hem till gården". Nu är det ishockey för Inges del och jag ska se på "112 – på liv och död" klockan 20.

Idag skulle vår Henrik ha fyllt 25 år! Helt otroligt!!!!!!!!! TJUGOFEM ÅR!!! Jag är säker på att du hjälper till att fixa så att din mamma klarar sin tumör! Visst gör du det? Än vill jag inte komma till Sommarlandet. Har alldeles för mycket som väntar på mig här på jorden.

Vi har inte besökt Minneslunden idag, men vi har tänt ljus här hemma! Jag hoppas dock att du blivit firad på alla sätt där i Sommarlandet! Mormor har säkert funnits hos dig!Grått och trist, men vad gör det

Höll på att slå i när jag vaknade och såg vad klockan var! Det stod på 8.45!! Missade ju åter igen "Ring så spelar vi" för jag ville ju läsa tidningen först.

Men det är väl medicinen som gör att jag sover så hårt och jag behöver ju så klart all sömn jag kan få. Dock har jag slarvat med att röra på mig. Skandal är vad det är, men å andra sidan så har ju värdret varit det bästa tänkbara. Blåsigt och kallt!

Jag tog mig lite i magen. Ingen macka för det var jag inte sugen på. Inge var ju inte upp och tjatade. Det fanns franska, men det brödet växer i munnen mer än något annat. Det blev lite fruktsoppa! Datorn blev det också!

Inge sov till ca 10.15. Jag tänkte ta en dusch, men var fast i spelen på facebook. Så jag blev sittandes till ca 11.40. Sedan dusch och så försökte jag fixa till mig.

När Inge var klar, åkte vi med travet. Därefter till pappa! Idag var han lite yrslig! Han hade inte förstått att det var sina ordinarie glasögon som han hade på näsan. Han hade åkte runt i lägenheten och kollat. Detta återupprepades flera gånger. Men han är go min käre lille far!

Sedan åkte vi till Malmslätt och handlade på ICA Supermarket innan vi hämtade Fia och Håkan. Hem och in med varorna! Fia duschat. Jag fick i mig en "Ris-i-frutti". Vi "vuxna" fikade. Jag satte mig sedan vid datorn och kollade på "Hem till gården".

Fia och Håkan åkte. Imorgon ska de till Norrköping. Flickor 2001  har fotbollscup där, så de har vår bil.

Fick ett underbart samtal från en mycket god vän. Vi pratade i ca 45 minuter! STORT TACK Ann-Christine!!!!

Jo, det var ju grått och trist idag, men det gjorde inte mig något. Det finns ju sol i hjärtat!!!
Idag har jag tagit det lugnt

Sov till ca 6.50. Inge var uppe och även Fia. Gick ut på toan och borstade tänderna, men tänkte att jag gör inget mer nu. Ska duscha lite senare! När jag kom ut från badrummet, höll jag på att gå i taket! Det var Formel 1-träning!!! Så klart att det var därför som Inge var uppe!. Fia skulle till jobbet.

Jag åt frukost och läste tidningen. Sedan blev det datorn. Helt fel alltså. Efter Formel 1, kollade Inge om "Hem till gården hade kommit in, men det hade det inte.

Telefonen ringde och det var Mia! Allt bra med henne! Strax efter ringde Fia och så ringde Kicki från jobbet.

Vid 12-tiden åkte Inge iväg till apoteket och så lite andra ärenden. Vi beslöt att jag kunde stanna hemma. Så jag väntar med duschen till imorgon. Svettas nog extra av att jag sitter i skinnsoffan efter att ha tagit morfinet.

Inge ringt och kollat med ComHem och han kom till samma tjej som han pratade med igår! De felsöker, så vi får hoppas att hittar orsaken.

Ja, mina vänner det är tufft med min inneboende, men jag gör så gott jag kan för att inte tänka för mycket på honom (eller är det  henne?)

Så en sak till: Alla inbjudningar på Facebook till olika saker, tackar jag nej till eller jag går inte ens och kollar vad det är! Vill inte  ha någon inneboende i datorn också! Jag hoppas att ni alla förstår!

Varit mulet och blåsigt idag, men en stund bröt solen igenom.Idag fick jag kallelse

Wow, alltså men nog har jag lärt mig att sova!!! Fia, är som bekant, hemma några dagar och jag hörde när hon stängde dörren om sig. Det var jobb på gång. Somnade om och sov till ca 8.20!!! Både jag och Inge! Käkat frukost och kollat på Anja Pärsssons sista åk i Super G! Hon lägger av efter det här!

Sedan skulle vi se Big Brother från igår, men det hade inte kommit in. Letade då efter en bra film, men hittade ingen. Ute var det mulet och grått!

Pratat med Mia. Hon jobbade och allt var bra!

Vi beslöt oss för att åka ut en sväng. Först var vi till Lasses Bilservice. Därefter åkte vi till Norrköping. Åke av vid Ingelsta och letade upp ICA Maxi! Hittade det och gick in. Tänk, där har de manuell delikatessörsäljning. Så  himla trevligt! Ska nog in och prata med dem på vårt ICA Maxi, för det ska väl inte vara så svårt att ordna det?!?!

Körde lite i gamla delen av Norrköping innan vi åkte hemåt! Posten hade kommit! Och det låg ett kuvert till mig! Nästa torsdag ska jag vara på US och göra ultraljud samt leverbiopsi. Sedan hoppas jag att de har en bra lösning på problemet och att de kan bromsa detta!

Just nu sitter Inge och Fia och kollar på HV71-Färjedstad :) Lugnt och sansat!


Väntar ännu

Hej mina vänner!

Tyvärr så blir det lite glest mellan bloggarna, men det hoppas jag att ni ursäktar! Jag (och gubben min) ägnar mycket tid åt TV-tittande! Vi tar även turer med bilen, även om man inte borde göra det nu när bensinpriset är så högt sin det är! 

Idag var jag in och köpte tulpaner till min mamma! Det ör hennes födelsedag. Hon skulle fyllt 89 år och jag är säker på att hon firat dagen tillsammans med vår Henrik, sina föräldrar, hennes svärföräldrar, syskon, svågrar och svägerskor. Och så alla vänner! Mamma! Du hade ett stort kontaktnät här på jorden och är säker på att ni håller kontakten i Sommarlandet.

Passsade på att ta hem gravlyktan idag. Sedan var vi till Mzxi och handlade. Fia kom strrax efter oss.

Jag kollat på "Hem till gården". Mia kom ca 16.20. Då var maten klar. Inge hade fixat Lasagne och Fia hade gjort sallad. Mums så gott det blev. Ja, jag blev mätt :  )
Nej, nu avrundar  jag för idag!

Jag har fått en inneboende, men.......

Hej mina vänner!

Nu var det länge sedan jag skrev min blogg och detta kommer att bli svårt, men jag ska försöka! För jag är en kämpe, det hoppas jag att ni alla vet!

Som ni vet, så fick jag ju magvärk och alla sade att det lät som gallan. Så fyllde Maria år den 28 februari, men vi hade bestämt att fira på söndagen. På kvällen fick jag en dj*a värk och jag lydde inte mig själv. Lade mig, men det var inte skönt så jag lade mig på soffan. Där blev jag kvar, men utan sömn. Hade dock min väckarklocka på alarm. Inge ringde på hos Stefan och Marita när det var dags att åka till jobbet och sade att jag inte skulle med. Bestämde mig för att vara hemma och inte besöka någon sjukvård. Inga lägen var dock sköna. Men till slut så satt jag i soffhörnet och vi kollade lite film.

På torsdagen insåg jag att det fanns ingen återvändo. TIll akuten. Jag behövde inte vänta superlänge. Det togs prover. Sedan blev det dock en lång väntan för de skulle köra ultraljud. Ja, ultraljud hade ju varit roligare att göra, om jag var i fertil ålder.

Hela dagen var vi i kontakt med döttrarna, arbetet och brorsan. Omkring klockan 17 fick jag beskedet, som jag absolut inte väntat mig! 

DU HAR EN TUMÖR PÅ LEVERN!!!! En inneboende, som jag absolut inte begärt. Läkaren tittade på mig och undrade vilka tankar som rörde sig i mitt huvud. "JAG SKA KAMPA!!! TUMÖREN SKA INTE FÅ BESTÄMMA UTAN DET SKA JAG!!!

De ville att jag skulle stanna kvar över natten, då det skulle göras en skiktröntgen under fredagen! Undrar du om jag sov något på natten? Näe, inte var det mycket! Det var liksom fullsatt på KAVA och de hade blandat manligt och kvinnligt! Störde väl inte mig först! Men sedan!

Bredvid mig låg en äldre dam som hade lunginflammation och svårt med andningen. Hon fick syrgas. Och som  hon hostade!!! Dessutom hostade hon upp slem på natten. Killen mitt emot damen, väntade på att operera gallan. Det var ju det jag sökte för!!!! Men denna kille gick upp på toan med buller och bång. Slet upp dörren, smällde med toasitsarna, snöt sig och hostade. Ut från toan med buller och bång. Vid 00.30 kom de in och frågade om han var redo för operation (andra gången han fick den frågan). Ska jag opereras nu? Näe, men jag ville bara kolla om du är redo!!! Och inga tysta samtal. Då sade jag till att jag ville ha något att sova på! Men det  hjälpte ju inte.

På morgonen kom det in en ny kille, som spydde som tusan. Och jag väntade på röntgen. Gick ut till hissarna och ringde Inge och sedan döttrarna + arbetet. Fick morfintabletter mot smärtan. Nu vågade jag fråga i alla fall! Är ju inte meningen att jag ska ha ont.

Vid 12-tiden fick jag mat! Men, näe.... Det var kall potatis och typ kalkon. Inget som jag längtade efter precis.

Läkaren kom och sade att de skulle vänta med röntgen och istället undersöka mina tarmar. Sagt och gjort. Jag hann inte ens att reagera. Men han körde upp et instrument i ändtarmen och kollade runt. Det var väl inget med det. När vi var klara med detta + en noggrann undersökning av huden, gick vi ut. Inge och Fia satt i lunchrummet och väntade. Sedan gick vi in i ett rum och pratade lite längre med läkaren och sköterskan. Jag blev utskriven, men skulle höra från dem kommande vecka!

Nog har jag hört från dem. Jag har varit upp och skiktröntgats, vilket inte alls var något det heller. Skulle vara däruppe ca 13.15 för de ville ta blodprover innan. Sedan skulle jag dricka kontrastvätska under en timme. Ännu en gång: Var inte alls äckligt. Det var som väldigt sötat vatten. Fattar inte alla skrämskott som ges om än det ena det andra! Man måste få bilda sig en egen uppfattning. Detta gjorde jag i torsdags. När vi åkte hem bad jag Inge stanna vid MacDonalds! Han bara tittade på mig! Menar du allvar? Ja, det gör jag! Jag vill ha en cheeseburgare och en liten pommes. Då tar jag det med sade Inge. Det var bara det, att man fick en medium pommes, så vi delade på  en sådan. Nu åt inte jag så mycket pommes, men jag fick i mig hamburgaren. Ni ska veta att matlusten är inte så hög precis.

Igår ringde de och ville träffa mig och Inge vid 12-tiden. Vi åkte dit. De har hittat modertumören och hon sitter i bukspottkörteln. Det går inte att bota, men att bromsa sade de! Jag lovade att kämpa och inte ge upp! Har hört flere som fixat detta, så varför skulle inte jag?????


Idag har vi besökt pappa! Vi har dock inte berättat för honom om mig. För han kommer ihåg den mannen. Han undrade nämligen hur det var med Lasses Kristina!! Hon har ju haft influensan. Nej, det är bäst att ligga lite lågt.

Vi tog en sväng till Mjölby och sedan ringde vi Fia. Hon och Mia varit i Ljungsbro och stått i LHC:s kiosk där. Fia tog sedan bilen för imorgon är det träning. 

Nu ikväll skulle hon  hämta upp Tove, för hon ska sova hos Fia och Håkan inatt. 

Har faktiskt fått i mig en halv schnitzel och grönaker, vilket  jag är stolt över.

Blåst massor, men soligt. Detta skrev jag igår, men det publicerades visst inte! Testar att göra det nu!RSS 2.0