Så var torsdagen gjord och nu återstår resten

Ja, det var torsdagen det här. För exakt 25 år sedan åkte vi åkte hem från BB utan någon liten bäbis med oss. Men det var väl någon mening med det också. För jag tror att det är någon mening med allt som händer sker. Däremot åkte jag och och pappa och fikade med min farmor. som just idag fyllde år idag.

i vilket fall som helst, blev jag inskriven klockan 8. Skjutsades ner till ultraljudet klockan 9.30. Inge åkte då hem. Första nålen gick inte bra, så han fick göra om det! Gick bättre. Han fick sina celler och jag var klar klockan 10. Kördes ut i väntrummet. Efter en stund kom de och hämtade mig. Ja  det tog tid, precis, som det gör föm mig att skriva bloggen. Så här får det inte vara! Just nu har det tagt mig en timma att få ihio detta! Jag blir galen!!!

Sedan fick jag ligga stilla på rygg. Absolut inte upp och hoppas!

Inge kom ca 14.40. Han hade ju fåt besked av av mig om läget! Men vi fick allt stanna! Det togs prover och nog ska man vara tackam att de har koll.

Damen mitt över mig åkte cirka 14.40 och vi 16.30. Lånade en rullstol till Södra entrén och så bilen hem. Gick ur bilen vid garaget. Flickorna hade ringt. Maria hade problem med sin bil, som inte gick igenom besiktningen. Fia hade väl inga problem.

Nej, nu ska jag nog snart krypa ner och sova lite.

Brorsan är hos pappa ikväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0