Rökfri i 7 år idag

Grattis, grattis till mig själv som idag har lyckats vara rökfri i 7 år! Och tänk att det blev på min goa väns födelsedag. Grattis Pia! Det tänkte jag ju inte på den dagen :) Skönt är det i alla fall! Och gubben varit rökfri i drygt 5 månader. Visserligen snusar han, men.... hoppas att han kan lägga av med det också!

I söndags undrade jag och Inge vart rådjuren tagit vägen. Imorse, när jag åkte med Stefan och Marita, fick vi se dem. Tre stycken var det och de var vid vändzonen. Ja, jag vet!! De har en massa fästingar, men jag är säker på att skogen varit full av dessa småkryp ändå.

På jobbet har det varit fullt upp! En massa nya prenumeranter även idag och det är ju faktiskt positivt.

Mulet och grått har det varit hela dagen.

På radion var det "Speakers Corner" och en dam ringde och var upprörd över alla bilister som blinkade i rondellen. Jisses vad den kvinnan ska svära på mig då! Jag blinkar en hel del för att visa vart jag ska. Många har förb. svårt att köra i rondeller. Vallarondellen är en hemsk rondell, där folk byter fil så det står härliga till. Och detta utan att blinka!! Då blir jag förbannad, det lovar jag! Och så alla tveksamma som inte vågar köra ut i rondellen. Helst av allt ska de inte se någon bil någonstans :) Nog om detta!

Inge hämtade mig klockan 14. Trodde först att jag skulle bli tvungen att ta växeln, men jag slapp. Vi åkte till pappa, som blev glad över besöket. Blev bjudna på fika. De är så himla gulliga så det är sanslöst!

På hemvägen handlade jag lite på Hemköp!

Håkan var hos Fia. De ska äta stekt fläsk, potatis och löksås innan Håkan cyklar hemåt.

Jag har sett dagens avsnitt av "Hem till gården".
Så kommer dagens pussel:


Click to Mix and Solve


Kommentarer
Postat av: Ing-Britt

Grattis Nilla, skönt att slippa rökningen, eller hur? Tycker sånt är bra gjort. Har aldrig rökt själv, men förstår Er rökare / Kram

2012-01-17 @ 23:53:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0