Julen är nu utstädad

Inatt satt Inge och Fia uppe och kollade på "juniorkronorna" i VM. De gick upp vid 2-tiden (trodde jag), men Inge hade gått upp strax efter midnatt och kollat på några serier! Jag vaknade när båda var uppe och kunde inte somna om. Men jag ville inte "ge mig till känna" utan "smög" till toan. Lade mig igen, men hade hemskt ont i ryggen. Till slut var jag tvungen att gå upp och ta ett par Panodil (smög då med). Somnade inte om förrän Inge lagt sig, då matchen och firandet var slut, ca 5.30. Sov drygt en timme. Upp och skrev dagbok och sedan blev det datorn. Döm om min förvåning när Fia kom upp 7.30! Hon hade vaknat av telefonen och ringde upp. Det var jobbet, men de hade hittat en annan timvikarie. Jag satte igång att stryka panelgardiner och dukar. Tvättade sedan köksfönstret på in- och utsidan.

Följde med Fia till tvättstugan för att se om det var ledigt och det var det. Hon skulle tvätta sin vita dunjacka. Tar ju ingen tid att tvätta, men att torka!!!!!!!!!!!!!!! Det tar ju flera timmar i tumlaren.

Satte sedan upp rena, fräscha gardiner. Klockan gick och det blev frukostdax. Jag pressade apelsiner och Fia plockade fram. Väckte Inge. Jag startade en tvättmaskin innan vi satte oss till bords.

Diskat, bäddat och plockat. Inge hjälpte mig att plocka ihop alla tomtar och dukar (trodde vi ja). Fia plockade ihop i sitt rum.

Ner med allt i kistan. Tyvärr fick inte allt plats, så vi lade lite i min gamla väska från jobbet, där jag alltid lägger julgardinerna.

Dammade och lade på rena dukar. Inge dammsög. Håkan kom till Fia. Det är bra mellan dem, vilket är okej! De passar ju så bra ihop. 

Jag torkade golvet och torkade in mig i vardagsrummet. Spelade lite Wordfeud med kompisar. Sedan fikade vi med Håkan.

När han hade cyklat hem, tog jag en dusch. Inge duschade efter mig. Gjort mig iordning.

Därefter åkte vi och tvättade bilen för den var så skitig så den stod för sig själv! Tog sedan ett varv och visade Fia vad som hänt med vägbyggena i stan.

När vi kom hem, var Fias jacka torr. Jag skalade potatis, gjorde sallad, delade paprika, champinjoner och purjolök. Till sist rev jag ost. Inge gör "sin" goda gryta och till den ska vi äta pommes de chess! Längtar!!!!!!!!!!!!!!

Ja, det var dagen som julen åkte ut hos oss. Det känns skönt för nu ser vi fram emot våren och sommaren. Ljusare tider och förhoppningsvis varmare tider. Julen är den tid då vi behöver ljus och umgås för att sedan få längta.....

Pappa hade frågat efter oss idag och det känns positivt. Ska ringa och kolla när brorsan tänkt åka. 

Casper  har namnsdag idag och jag har grattat honom via sms!

Dagens pussel får mig att längta till sommaren :) Inte utlandet utan svensk sommar, när den är som bäst!


Click to Mix and Solve



Kommentarer
Postat av: Sickan

Jag längtar till nästa jul för denna julen

kändes kass eftersom min sambo blev sjuk.



Var & besökte honom idag,som tur var så fick jag

följe av ett par som skulle till samma ställe &

jag hade lika tur när jag skulle hem,då fick jag

följe av ett par som inte bor så långt ifrån oss :)



Han får väl veta på Måndag när det är rond om han

får komma hem.



Kraaaaaam

2012-01-06 @ 18:45:29
URL: http://lotusblomman.bloggspace.se/
Postat av: Sickan

Tack för kommentaren i min blogg.

Min sambo känner sig bättre men har

lite inflammation i höger ben.



Då skulle dem se mina fötter för dem är ännu värre.



På Måndag får han sjukskriva sig iaf.



Ha de gött/Kraaam

2012-01-07 @ 14:45:08
URL: http://lotusblomman.bloggspace.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0