Varit ledig idag

mm, så skönt med en ledig dag. Nej, jag sov inte längre än vanligt! Jag lade mig senare och jag sov mina 6 timmar, vilket innebar att jag vaknade ca 5.15. Var bara uppe på toan och försökte sedan att somna om, men det gick inte. Så jag gick upp 5.40 och läste tidningen. Därefter blev det datorn. Kollade på måndagens, tisdagens och onsdagens avsnitt av "Hem till gården". Jag har ju inte hunnit med det i veckan :)

Först kom Inge upp och han åt frukost. Sedan kom Fia upp och vi åt frukost tillsammans. Diskat och bäddat rent i sängarna. Inge hängde ut mattorna. Jag dammade därefter. Inge gick över till pappas lägenhet och hämtade dammsugaren. Wow alltså! Den är kanonbra! Så han dammsög och Fia torkade golven. Det kallas för "teamwork" :)

Jag gick ut i duschrummet och tömde det på allt som stod på golvet. Innan jag duschade så duschade jag golvet. Så mycket damm där också!!

Gjorde mig iordning. Gick sedan  ut med soporna och även in till pappas lägenhet. Kollade runt så att allt var okej. Det känns i hjärtat att vi snart ska tömma lägenheten (gråter). Och på pappas gård har de fortsatt idag. Allt framför pappa är nu borta till och med de rosa rosorna och pappas egna plattor. Ja, ja... tidens gång. Men jag förstår inte att de stora träden ska vara kvar!!!! 

När Fia var klar, åkte hon och jag till stan. Parkerade bilen och vi insåg att vi skulle hinna gå runt lite. Men vi sprang på en gammal arbetskamrat, Jane S. Nej, inte professorn :) Medans vi pratade ringde de från sjukhuset. 

Det var en  underläkare som tyckte att pappa var en helt underbar person. Jag fick ju fylla i en enkät när pappa kom dit och med utgångspunkt på mina svar, hade de gjort en test av pappa. Den visade att han har Alzheimer-demens. Precis vad vid trodde, brorsan och jag. Okej, inte Alzheimer, men dement. Farfar drabbades ju, så varför skulle inte pappa göra det? Ja, det är bara att göra det bästa och nu kan han ju få ett demensboende istället. 

När vi kom ner till frissan ringde jag brorsan. Han är ju inne på att pappa ska flytta till Motala för han tycker att jag har haft tillräckligt under flera år nu. Först var det mamma och sedan pappa. Och han har rätt. Men... jaa... men...

Fia och jag klippte oss. Först ut var Fia och hon blev kanonfin:


En helt ny Fia :)
Och så jag då:Korthårig, som jag trivs bäst med.

PUSSEL? Nej, jag har inte hunnit med det idag. Hoppas att det blir något imorgon.

Imorgon så ska Fia, Mia och barnen åka till Kolmården. Det är återträffen för de som var eller jobbade på Sports Camp i Norrköping. Hoppas att de får en trevlig dag!


Kommentarer
Postat av: Karin

Så fina ni blev båda två. Visst är kort hår bra, lätt att fixa till på morgonen med att bara fluffa till det. Ha en skön helg! Bamsekram

2011-09-23 @ 19:51:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0