Solig dag!!!

Även imorse skjutsade Stefan oss till våra resp. arbetsplatser. Onekligen så var det rätt så skönt för det var bara +8 grader. Dock hade Stefan glömt att "lägga sin bil" igår. Den stod ute och det var en himla massa fukt på rutorna. Det viktigaste är ju dock att  han, som chaufför ser ut genom rutan.

Lade in 4 nya rapporter på vår nya hemsida och det gick bra. Trodde jag!!! När jag sedan kollade, så fanns de inte med. Men jag visste ju att jag hade gjort rätt. Gick till vårt bibiliotek och registrerade tidskrifter. Sedan pratade jag med Katarina och det kan bero på synken. Mycket riktigt!!! Senare syntes de "nya" rapporterna, vilket kändes skönt.

Ringt pappa och allt var så bra som det kunde vara. Efter fikat gick jag ner i källaren och fortsatte tömma pärmar från vårt "gamla" bolag. Pappa ringde, men han visste inte vad det var  han ville. Nöjd lät han och det var ju bra.

Fortsatte även i källaren efter lunch. Klar ca 12.30 och då säger jag KLAR!!! Har bara en liten hög som jag ska ta hand om nästa vecka.

Gjorde tidrapporten och letade efter min chef. Men jag  hittade henne inte. Ringde Fia och bad henne hämta mig. Jag kan inte åka än, för pappa är ute och går halvmilen och har inte nyckel med sig. Klant!!!! Jag pratade en stund med Kicki och så gick jag ut. Fia kom faktiskt rätt snabbt. Vi åkte till Coop Extra och köpte juice + toning till mitt hår.

Tankade sedan och idag tog de åter igen 13:94 för dieseln. Det gäller att kolla :)

Pappa låg och vilade (förstod jag) så jag gick in och pratade med Inge. Omkring 14.40 gick jag ut med soporna och då var  hemtjänsten hos pappa. Jag lugnade mig lite innan jag gick in. Hemtjänsten hade åkt och pappa låg kvar i sängen. Det stod att han ville fortsätta vila och jag pratade med honom. Men han ville vila för han var trött. Ja, vad göra? In till oss och jag satte igång att tona håret. Under verkningstiden kollade Fia och jag på "Hem till gården"- Sköljde ur färgen och gjorde iordning håret. Sedan kollade vi på del 2 från idag. Håret blev bra även om jag trodde att det skulle bli ljusare.

Var in till pappa vid ca 16.45 och han låg fortfarande. Han ville nog fortsätta att göra det. Kan ju förstå lite, för han har varit uppe från ca kl. 7.15 till ca 21.30 varje dag sedan i förra fredagen. Inte underligt om han blir trött. Han sade åt mig att jag skulle vila och inte springa in till honom.

Fia åkte till Skeda Udde för att hämta Tove. Hon var med en kompis där. När Fia kommer  hem ska vi äta taco.

Dagens pussel blir en fjäril:Click to Mix and SolveKommentarer
Postat av: Inger Forsman

Solve times for this jigsaw puzzle

Fastest0:59

Average4:38

Your Time9:23

2011-09-09 @ 20:53:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0