Abstinens hela kvällen

Vaknade till vid midnatt och märkte att Inge fortfarande var uppe. Jag var i behov av ett toabesök, men kände samtidigt att jag ville inte utsätta mina ögon för ljuset. Jag somnade om!!!! Sov till ca 3.55, men då var det bråttom upp, det kan jag lova :)

Ute var det +10,8 grader, men när jag kollade efter en timme så var det +9,8 grader. Ja, inte var väl solen på väg upp klockan 5, men det kanske är så att det blir kallare även innan solens uppgång.

Full fart på jobbet med redigeringar. Var även till biblioteket och gjorde mitt. Massor med tidskrifter var det.

Solen har lyst och det har varit riktigt varmt.

Efter att jag gjort klart redigeringsjobben (så långt som jag kunde), fortsatte jag med nya webben. Förresten så "sjösattes" den idag. Men det jag håller på med är rent finlir.

Inge och jag skjutsade hem Marita och därefter åkte vi till pappa. Hade tur och fick parkering på rätt ställe. Pappa var arg när vi kom! Han satt i dagrummet och han var arg på personalen och på att ingen satt i dagrummet. Dessutom var han arg på maten och att det hade funnits något salt förrän idag. Men där hade han fel. Salt och vitpeppar har alltid funnits i små förpackningar. Han fick ge sig. Men detta hör till sjukdomsbilden. Han pratar om hela tiden. Så var han godissugen och han hade tur. Jag hade en Center i väskan. Lovade att köpa med choklad.

Vi åkte ca 15.45. Var till hyresvärden för att säga upp pappas lägenhet, men han är tvungen att skriva på. Sedan handlade vi lite. Träffade grannar när vi kom hem, så jag stannade kvar ute.

På gården har de grävt upp buskar idag. Men hos oss måste de gräva mer för ogräset finns kvar!

När jag kom in, var Fia frustrerad. Varken telefoni eller internet fungerade. Vi hade hört det på radion och trodde nog att felet skulle avhjälpas snabbt. Men icke! Jag åt lite och sedan blev det TV. Försökte flera gånger att gå in på internet, men det gick inte.

Nog sjutton får man abstinens när inte internet eller telefoni fungerar. Så fort allt gick igång (för en stund sedan) ringde jag Maria. Hon hade varit  på ögon med Casper och medan dropparna verkade i Caspers ögon, gick de och hälsade på pappa. Maria hade ringt mig, men det fungerade ju inte. Även hon har "3". Maria frågade pappa om inte jag var där. Jo, hon var här nyss, men hon har nog gått. Förresten! Gunilla var nyss här och hon hade med sig sin kille, sade pappa!!! Maria lurade lite och frågade: Menar du pappa? Ja, just det, Inge! Sedan säger han samma sak igen :) 

Trodde inte det skulle bli någon blogg idag, men det blev det! Dock ska jag lägga mig nu, så natti, natti!

Älskar delfiner och det vet jag fler som gör :)


Click to Mix and Solve


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0