En vanlig dag :)

Blåste en del när jag kom upp, men när jag kom till arbetet, hade det lugnat sig. Stefan skjutsade mig och Marita. De har nu hand om hunden Milo, som är sonens och sonens sambos hund.

Vi hade en behaglig morgontemperatur: +12 grader! 

Full fart på jobbet med att kolla rapporter och annat på nya webben. Klockan 10 hade vi genomgång av utformningen av enkäter till vårt nya system (Apsis). Ska bli spännande att få sätta igång med det.

För övrigt så hände det inte så mycket mer än att sköterskan ringde och sade att pappa nu är färdigbehandlad. De väntar på ett korttidsboende till honom. Jaha, slog det mig efter samtalet; skulle vi inte ha haft ett nytt vårdplaneringssamtal??? Måste ringa brorsan och kolla.

Åkte hem med Stefan och Marita klockan 14. Gick ut med soporna och var även in till pappas lägenhet och slängde en del mögligt bröd.

Sedan rensade eller borstade jag svampen som jag plockade igår. Stekte den sedan och gjorde även en omelett, som jag ska ha imorgon bitti.

Vi åkte sedan till Bilbörsen och provkörde Kia Wengan (både bensinaren och diesel). Men vi får lugna oss lite till med att byta bil. Dock var den helt  underbar att köra och att åka i som passagerare.

Hem och Inge hann ta en fika innan han och Fia åkte till ishallen. De ska se på LHC-HV71. Jag har duschat och jag smorde in mig ikväll. Det är dags att underhålla kroppen igen :)

Ska se på TV snart!

Lycka till med dagens pussel!

Click to Mix and Solve
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0