Fredag: YES

Ja, så var det fredag och jag kan lova er, att jag ska njuta. Vaknade redan 3.20 imorse igen och gick upp strax efter.

Lite kyligt var det allt; +6,4 grader, så skönt med bilskjuts till jobbet. Marita och jag bestämde att vi skulle försöka sluta vid 12-tiden idag. Jag skulle bara förankra.

Redigerat lite småfel i en rapport. Varit ner i källaren och tagit det allra sista i nätförrådet. Gjort etiketter till tidskriftsställen, som jag använder till bokslut m.m. Ner till kompaktförrådet med det.

Pratat med brorsan och berättade om hur det var med pappa igår. Han är där nu och kommer hit efteråt.

Ja, så gick förmiddagen och Fia hämtade först Marita och sedan mig. Solen lyste och det var en hög och klar luft. Inge och jag tog en långpromenad, vilket innebar hela vår gata (från vår slutände till början av gatan), som är 3 km lång. Sedan blev det ca 1 km till inne i skogen. På vägen stannade vi och pratade med en kompis (deras dotter spelade handboll tillsammans med Mia). De har gjort så himla fint på sin altan; byggt in den och satt plexiglas. Att vi gick förbi där, beror på att vi ville se hur gårdarna blvit som är fixade. Si så där!! Lite höga träd både här och där, vilket jag tycker är onödigt.


Ikväll har Fia och jag ätit Hookfilé, kokt potatis och en sås gjord på creme fraiche, pickles och lite majonnäs. Det blev supergott. Inge åt schnitzel och grönsaker. Han kör sitt race nu :))

Dagens pussel är nypon som håller på att mogna. Förresten så smakade jag på ett slånbär under promenad och det var:::: SURT!!! Tur att jag hade tuggummi på mig :))

Click to Mix and Solve

Soliga kvällshälsningar till er alla!

Kommentarer
Postat av: Sickan

Vad fasiken är Hookfilé för något??

Aldrig hört talas om.

Är det säkert att det var ett "blåbär" du åt..

det kanske var ett färgat rönnbär..haha :))



Kraam

2011-09-16 @ 17:46:09
URL: http://sickanscrapkort.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0