Semester resten av veckan

Wow, men jag kom in i "andra andningen" igår kväll och lade mig först ca kl. 23! Sov till ca kl. 6! Helt otroligt, eller hur? Läste tidningen och så datorn en stund. Inge kom upp ca 7.30. Jag hade ätit frukost och bad honom komma in med kaffe till mig. Jag gick till pappas lägenhet och började röja i skåpet i hallen. Vad mycket "skit". Det var bara att kasta. Sedan blev det badrummet. Bytte ut  handikaptoalettsitsen och så städade jag ur badrumsskåpet. Tvättade sedan fönstret på alla sidor + målningen. Men fy alltså! Det är så trist för vår hyresvärd sköter inte om fönsterblecken. Färgen flagnar och det växer mossa. Inte roligt alls. Inge kom in och hjälpte mig att slänga lite i soprummet. Han fixade även lådan med verktyg. Jag tog även fönstret i pappas sovrum.

Fia var i väg och hämtade barnbarnens skridsko. Jag gick in och duschade ca 11.40. Då höll Inge på att städa vårt städskåp. Det behövdes verkligen och det blev så himla fint.

Klockan 12.40 skjutsade vi Fia till Syokonsulenten. Därefter åkte vi till Rehab med toasitsen, duschstolen och lite annat, som pappa har haft hemma. Bilen var fullastad.

Hämtade Fia och så hämtade vi barnbarnen. Hem med dem till oss. De skulle ta Toyotan till Ljungsbro för att åka skridsko. Jag och Inge åkte till Vårdcentralen, där jag lämnade några blöjpaket, som var över hos pappa. Sedan till Hemtjänsten, där jag lämnade in larmet och annat som var deras.

Så handlade vi! Och när vi kom åt vi. Därefter gick jag åter igen till pappas lägenhet. Regnet öste ner! Skulle tvätta fönstret i vardagsrummet, men började istället lägga papper om en massa glas och packade dem. Regnet upphörde, så jag tvättade även fönstret i vardagsrummet.

Fia, Tove och Casper  kom in till mig. Sedan kom grannen utanför och jag var bara tvungen att springa ut och gratta. De fick sitt andra barn i söndagskväll; en tjej till!! Fick se henne lite senare. Oh,.. så söt!!

Lasse kom för  han hade en spekulant på Toyotan. Sedan kom Mia. Hon fick lite saker med hem. Inte kom det någon spekulant. Lasse blev arg och åkte en sväng till pappa. Idag var visst pappa virrig igen.

Fia och jag har sett på TV. Just nu är det Grey's Anatomy. Jag skriver lite i reklamavbrotten.

Imorgon ska vi hämta upp lite från vårt förråd, som ska med till återvinningen.

Går visst inte att hämta bilder. Men tack mina vänner för att ni läser min blogg!
Kram Gunilla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0