Lite trött och lite småstressad

Igår kväll när jag Fia kollade på "Så mycket bättre", ringde en kompis till henne och frågade om hon ville hänga med ut. Men Fia hade ingen lust. Kompisen skulle ringa igen, vilket hon gjorde. Jo, Fia skulle med. Hon tog Toyotan till kompisen, som hjälpte Fia med sminkningen. Sedan tog de bilen och ställde den hos Maria. Därefter till något inneställe.

Jag lade mig ca kl. 23 (00.00) och somnade. Men vaknade givetvis ett par gånger (hönsmamma). Hörde Fia komma någon gång strax efter kl. 3. Somnade om till slut och sov till ca kl. 7 (6 kan man ju säga). Gick upp och efter en stund kom Fia. De hade haft trevligt och hon hade bara druckit en Cider och lite, lite vin. Hade tagit sista bussen hem. Men hon mådde lite illa och trodde det var för att hon suttit på en kall bänk. Men det trodde jag inte.

Inge kom upp och han och jag åt frukost. Fia ville inte ha. Efter frukost gick jag bort till pappas lägenhet och röjde i köksskåpen. Plockade ner sådant som vi ska ha till loppisen och så blev jag lite tveksam över lite annat.

Fia kom in en sväng. Jag gick in när jag kände att det fick räcka för idag. Blir dock stressad av att det är en hel del som ska gås igenom.

Inge och jag skjutsade Fia till Maria. De två skulle iväg och shoppa lite. Inge och jag åkte därefter till pappa. Han satt i sin lya och kollade på TV. Vi var kvar till ca 15. Var in till Pia och köpte lite. 

Skurit vitkål och så gjorde jag kålpudding. Skalade även potatis. Inge åkte och kollade på Caspers hockeyträning. Fia var där också. Inge och jag åt när han kom hem!

Varit mest mulet idag och vi fick även lite regn.

Nu är jag trött, men ska se lite på TV.
Nummer 2 är barnbarnet; Casper. Jisses så stor han blivit :))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0