Halloween

Idag är det tydligen "Halloween". Förstår inte varför vi i Sverige ska ta efter allt från USA. Visst, det kan och det är, jätte fint med lyktorna gjorda av pumpor. Men jag gillar inte detta med att klä ut sig och ringa på dörrarna. Förr var det bara påskkärringarna som ringde på, men numera är det både luciatåg och halloween. Ringde på vår dörr två gånger igår och jag hade ärligt talat inget hemma. Småpengarna var slut och godis hade vi inte köpt något. Nej, det är rena tiggeriet. För får inte ungarna något godis, så säger de: Men pengar då?

Åkte med Stefan och Marita imorse. Full fart på jobbet. Nu börjar rapporterna komma så sakteliga. Typiskt när så mycket annat hopar sig också.

Arbetsdagen gick fort och rätt som det var så var klockan 14. Stefan och Marita väntade på mig. Fia åkte om oss på motorvägen. Hon  hade varit dels och pratat med sin nya arbetsgivare, dels på Gottes kansli. Inge gick ut när jag kom. Han skulle fota Toyotan. Jag gick in och plockade lite.

Tog sedan en promenad till Tornhagsskolan med Fia. Hon skulle bli hämtad av Thomas och barnen där. De skulle till Ljungsbro, där Casper skulle ha hockeyträning. Jag promenarade hemåt, men gick runt lite vår skog. Hittade sedan ett pass, så när jag kom hem ringde jag polisen. Ska lämna in det imorgon, när vi besöker pappa.

Har nu sett på "Hem till gården". Alldeles nyss ringde det på dörren och det var åter igen: "Bus eller godis". Fick väl bli bus då, för jag har inte varit i någon affär. Oh, jag gillar inte alls detta.

Men dagens pussel gillar jag, för det är mysigt med ljus i pumporna! Tänk om det kunde räcka med att fira på det viset!
Click to Mix and SolveKommentarer
Postat av: Sickan

För 5 år sen,tror jag det var,så kom det några barn

som hade klätt ut sig till spöken,och killen som

knackade på tog av sig sin mask.

Dem sa då "bus eller godis" inget av dem sa jag :)

på morgonen såg jag de hade slängt lite vetemjöl på

verandan..tur att det inte regnade.Vill dem ha godis så får den väl komma varje år och

inte bara ibland.Kraaaaaaam

2011-10-31 @ 17:32:03
URL: http://sickanscrapkort.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0