Dimma även imorse

Jag gick upp vid 6-tiden och gjorde mig iordning. Det var dimma även imorse och endast +8 grader ute. Gick till tvättstugan klockan 7 och körde igång. När jag kom tillbaka, var Fia uppe. Jag blev så himla paff för jag hade räknat med att väcka henne 7.15.

Vi åt frukost ihop. Sedan åkte Fia och hämtade Tove och därefter till samlingen. Flickor -01 skulle spela cup i Malmslätt. Tove hämtades i ishallen, där Casper hade träning. Men Tove skulle inte vara med och spela på grund av att hon har ont i ryggen. Dock skulle hon med och kolla.

Inge sov till ca 10. Innan han vaknade hade jag tömt blomlådorna och spolat rent dem. Fikade ute på altan. Solen hade kommit och det var underbart. Sommarvärme helt enkelt.

Vi beslöt oss ändå för att packa ihop utemöblerna. Inge  hämtade presenningen och så packade vi in möbler och grillen. Det är ju bara att inse att den kalla årstiden kommer närmare och närmare. Men vi har ju en ny vår att se fram emot!

Sedan åkte vi och handlade till smörgåstårtan. När vi åkte hem, kom en kort intervju med Inge på radion. Den långa var ju tydligen i torsdagskväll. Det handlade om KRAV.

Hem och tog en fika. Jag åkte sedan till pappa. Idag låg han! Han hade haft feber igår och jag misstänker starkt att han åter igen  har drabbats av en infektion. De hade tagit prover, men inte fått svar. Han hade ont i benen igen, precis som förra gången. Men han hade varit uppe och ätit. Och han fick in fika medans jag var kvar. Hjälpte honom med kaffet. Pappa tyckte inte att jag behövde stanna så länge. Han ville nog sjutton slumra lite :)

Inge blev snopen när jag kom hem så tidigt.

Satte igång att göra smörgåstårtan så långt det gick. Fia får garnera den imorgon. Hon kom hem. De hade förlorat alla fyra matcherna, men hon var jätte nöjd med tjejerna. För de spelade riktigt bra och nog är det bra att bara släppa in 8 mål på 4 matcher. I serien kunde det hända att de släppte in 15 mål på en match.

Fia och jag åt fish & chips = fiskpinnar och pommes. Jo, det var faktiskt gott. Remouladsås till.

Har inte lagt något pussel, så ni får vänta :))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0