Äldsta barnbarnet fyller 10 år idag

Tack mina vänner för kommentarer. Sickan: Jag har svarat i din blogg; Karin: Tack själv för allt roligt med spelet. Jag har också många som jag spelar med, men Xperia är lite sämre än Iphone. För jag fick veta idag att med Iphone kan man skicka korta meddelanden. Har en kille på jobbet, som trodde att jag var snorkig för att jag inte kommenterade hans inlägg. Men jag visade honom att jag inte kunde det. Jag får inte heller några pling utan jag får hålla kollen själv!
Ja, detta var lite om gårdagens blogg :))

Morgonen bjöd på frost och det känns alltid lika skönt att slippa skrapa bilrutorna. Ja, Inge skjutsade mig. Nästa vecka får han sova för då är det Stefan som kör.

Ringde och grattade Tove, som idag fyller 10 år. Jisses alltså vad åren springer iväg.

Fortsatte sedan med finslipningen på vår nya webbsida. Var även till biblioteket och registrerade tidskrifter.

Kicki och jag tog en promenad på lunchen. Vindstilla och soligt, så det var underbart. Promenaden och den friska luften behövdes för jag jobbade till 16.45 idag. 

Möte om nya webben till oss sidansvariga kl. 13. Vi var fyra som deltog och det är lagom. Webbansvarig har delat upp oss och det är bra. Så sitter vi ju så nära varandra att jag kan få snabb hjälp.

Bytte av Kicki ca 15.15 i växeln. Jag hade ett enda samtal fram till 16.40 och det var en felringning!!! Jag räknar inte med postkillen, som ringde 2 gånger. Han fattar inte att han ska ringa på "godstelefonen". Jo, han ringer kanske, men han väntar inte de sekunder som han ska göra innan någon svarar. Det slutade med att jag fick springa ifrån receptionen för att öppna åt honom. Grrrrrrrrr
Fia kom in till mig! Jag stängde ner klockan 16.40 och så kollade jag så att allt var släckt. Ut till Inge, som väntade i bilen. Vi åkte till födelsedagsbarnet!

Hon blev jätte glad för pengarna från Inge och mig. Fia gav henne jätte fina kläder och Tove blev nöjd.

Klockan 18.05 kom Lasse (Mias kille) och hans barn, som är 18 resp. 20 år. Vi åkte hem då, för det blir liksom lite trångt. På måndag ska vi dit igen för då är det Caspers tur att fylla år!

Vi åkte in och köpte revbensspjäll och potatissallad. Det åt vi när vi kom hem. Potatissalladen var inte alls lika god som den var förr.

Nej, jag har inte hunnit med något pussel idag, men...


Kommentarer
Postat av: Karin

Tack för det trevliga kortet som kom idag :) Vi har också 2 st födelsedagsbarn i oktober, Niclas fyllde 3 år 13/10 och Mats fyller samma dag som Casper, men han vill bli firad i morgon lördag för han jobbar över på måndag. Tack även för den trevliga bloggen, läser den varje dag.

2011-10-14 @ 21:35:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0