Vinterljuspromenad ikväll igen

Imorse var det +1,8 grader, så ingen frost.

Full rulle på jobbet. En rapport var klar på tryckeriet och då ska det fixas lite. Sedan var det en massa annat såsom mejl att besvara. Skickade ytterligare en rapport på tryck. Nu är det fart på produktionen. Allt ska redovisas innan årsskiftet.

Klockan 9.15 var vi några stycken som träffade en person från det företag som vårt adressregister kommer ifrån. Vi pratade om kopplingen till Apsis. Apsis är ett program varifrån våra nyhetsbrev skickas ut. Vi höll på till klockan 12.05. Då var det gott med lunch. Fortsatte sedan genom att skicka ännu en rapport till tryck :) Blir de klara, så blir de det samtidigt :)

Klockan 14 åkte jag hem med Stefan och Marita. Solen lyste. Vi mötte Fia på hemvägen. Hon var på väg till Malmslätt och tog sig en promenad :) Ja, ja....

Inge höll på att läsa boken om Zlatan. Jag käkade lite samt fixade en omelett. Kollade på ett avsnitt av Hem till gården.

När det började bli mörkt, åkte vi till stan. Parkerade bilen vid Stångån och så gick vi "Vinterljus-promenaden". Nu fungerade allt, vilket var mysigt. Och inte var det lika mycket människor som det var i söndags. Tog lite bilder med min mobil:Globen var mycket fin. Den är på en flotte!Synd att lampskärmen blev så ljus, men denna var ljusblå :)Värmeverket! Röken som kom ut skiftade färg (den syns mellan de båda skorstenarna.På plastdunkarna, som jag visade i söndags, hade de satt upp stora foton från förr. Det här är hamnen och skorstenen som syns är Värmeverket.
Dagens pussel:

Click to Mix and Solve

Ikväll ska jag se på några program, bland annat Grey's Anatomy.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0