Nu är jag klar med pappas lägenhet

Kom i säng vid 23-tiden igårkväll. Hade nickat till framför datorn, vilket inte är ovanligt. Men jag vaknade redan 3.45!!! Försökte att hitta JB, men det lyckades inte. Gick upp ca 5.15 och kollade ut på blåsten samt temperaturen!! Jisses alltså, idag får det bli en tunnare jacka. Vi har +11,4 grader och det är 1:a advent!!!

Därefter satte jag igång att göra räkningarna. Så skönt att de är gjorda för veckan som kommer är fulltecknad! 

Fia och Tove kom upp och åt frukost. Sedan åkte de till fotbollsträningen. Jag gjorde mig iordning och därefter pressade jag apelsiner till frukosten. Väckte Inge ca 9.10. Flickorna kom 9.15 och då sov Inge igen!!! Han blev lite sur när jag väckte honom igen. Ville ju att vi skulle äta gemensam frukost. Ja, tjejerna åt ju bara en liten smörgås innan träningen, så de var sugna nu. Efter frukosten, duschade Tove och när alla vara klara, åkte vi till Gamla Linköping, där det var julmarknad. Men i år var det inte alls så mycket stånd som det brukar vara. Berodde säkert på vädret. Stämningen höll sig borta liksom. Träffade dock en gammal grannes mamma. Köpte ljus av henne. Ja, jag skäms, men jag kände absolut inte igen henne, men hon kände igen mig. Positivt för min del eller?

Vi avslutade med att gå tipspromenaden. Blåsten bet tag i oss stundtals. Skjutsade sedan Tove till Thomas och sedan Fia till Håkan. Hem och bytte om.

Jag gick in till pappas lägenhet. Fick ner fönsterbelysningen. Sedan dammsög jag och torkade golven; ett rum i taget.  Var även ut och sopade av golvet i cykelboden + förrådet. Inge kom in och hämtade lite som vi ska slänga. Han ställde det i cykelboden så länge. Tog ner lamporna och lade de brorsan ska ha i en säck. Ja, vi lade även de som ska kastas i en säck. Inge tog ner kökslampan och bad mig hålla. Det gick inte så bra för kupan åkte i golvet och gick i 1 000 bitar. Attans alltså! Vi hade gått iväg med både sopborste, skyffel och dammsugare. Jag fick ta trasan och ta det sista. Gick ju bra. Så skönt att få stänga dörren om lägenhet och avsluta det kapitlet. Ska bli spännande att se vem som flyttar in där.

Inge fixade maten som idag blev köttbullar och potatismos. Gott var det. Diskade och så blev det en dusch.

Ute blåser det massor och regnar. Hua alltså...

Fia kommer inte hem ikväll.....

Det är väl nästan så att båtägarna kan sjösätta igen:

Click to Mix and SolveJa, det var första advent det. Men jisses vi har ju glömt att tända ljuset.. ja, ja...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0