Nästan, nästan.....

Sovit mycket bra inatt, även om jag vaknade till när Inge fixade sig lite bubbelvatten :) Vakna till det ljudet hahahahaha... vad tror ni jag blev? Jo, just det. Men jag var för trött för att gå upp så jag gjorde som Susanne Lanfeldt (eller hur nu efternamnet är) och kneeeeep..... Gick bra ända fram till 3.20. Somnade om igen, tack för det!

Ute var det +4,4 grader, vilket är en behaglig temperatur så här års :)

På jobbet var det verkligen full fart. Nya anmälningar och nya mejl där jag ber om rätt fakturareferens och även fakturaadress. Webben krånglar ännu. Skulle nog  ha gått till biblioteket, men jag hann inte. 

Inge och Fia kom till jobbet strax före kl. 13. Inge skulle tvätta bilen. Fia var med mig. Jag fick ännu en rapport. Helt sanslöst alltså. 

Arbetade till kl. 14. Inge hade hämtat Marita. Direkt hem. Jag bytte om och gick sedan till pappas lägenhet. Städade lilla toaletten, torkade ur alla garderober. Stängde även av kyl och frys. Frysen var ju inte länge sedan som jag frostade ur, så det gick fort. Ja, nu är det i princip bara golven kvar. Vi ska även ta ner alla lampor och även ställa ner badkaret.

När jag kom in till oss, plockade jag in det som jag plockat åt mig. Sedan hade jag även med mig en vägglampa till hallen. Då kom Inge på att vi skulle ha spegeln, så han hämtade den. Blev bra, men inte helt. Slutade med att vi bytte plats med två möbler i hallen. Kistan under spegeln och den lilla hallmöbeln där kistan stod. Blev faktiskt riktigt snyggt. Och så en matta under lilla hallmöblen. Yes... det börjar arta sig...

Duschen var både skön och välbehövlig.

Fia är i Malmslätt :)

Dagens pussel:

Click to Mix and Solve
En ros till er alla goa läsare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0