Snart så......

Sov till ca 6.30 idag och det var jag nöjd med. Gick upp och gjorde mig iordning. Fia, Tove och Hanna kom upp och de åt frukost, vilket inte jag gjorde. Jag gick istället till pappas lägenhet. Fia och tjejerna skulle iväg på fotbollsträningen.

Idag plockade jag ner sådant som Fia vill ha när hon flyttar hemifrån. Den kartongen ska ner i källaren. Sedan torkade jag ur fläkten och kastrullskåpet. Var även lite rörmokare, eftersom jag tog bort handduschen vid tvättstället.

Nu börjar jag se slutet på detta. Bara vi får bort alla säckar med skräp så ska jag torka av resten.

Fia och Tove kom hem och då gick jag in. Inge var uppe så han och jag åt frukost tillsammans. Tvättade mig och sminkade mig. Fia och jag skjutsade Tove till Embla. Stannade och köpte en ros till pappa. Han satt i matsalen då vi kom och frågade om vi var lediga från skolan idag. Ja, denna Alzheimer är inte rolig. Han trodde att Fia var  hans dotter också. Och Fars dag bryr han sig inte om och har aldrig gjort det. Han tycker inte att någon ska tvinga folk att tänka på sina nära och kära just en special dag utan man ska bry sig om varandra varje dag. Det kan göra ont hos så många, som inte har några barn eller barn som mist sin far eller mor.

Efter besöket hos pappa så åkte vi till Maxi och handlade lite. När vi kom  hem, satte jag igång att skala potatis, morötter och en kålrot. Just det; Det skulle bli rotmos! 

Fia hämtades av Mia. Döttrarna skulle ha en systerstund genom att åka till Maxi :) :)

Brorsan och Kristina kom och hämtade några kartonger efter att de varit hos pappa. Inom kort kommer brorsan med släpet för att hämta tvättmaskinen. Sedan kan jag städa det sista. Ska bli så skönt när allt är klart. Så jag börjar att se slutet.

Inge och jag åkte ner till stan. Parkerade bilen och så gick vi "Vinterljusslingan", som går utmed Stångån! Mycket folk som promenerade runt.Det här ser ut som ett spöke i dagsljus. På kvällen blir det också härliga effekter!Härliga lampor!Det här var mycket snyggt. Lamporna hänger under en bro och reflekteras i vattnet!Här har vi Tekniska Verken, som också gjort det mysigt!

Promenaden tog nästan en timme! Jag retar mig på alla som inte lärt sig att man går till vänster när det är kombinerad gång- och cykelbana. Om alla hade gått som man ska göra, så hade nog promenaden gått ännu fortare.

När vi kom hem, smakade det underbart gott med rotmos och köttkorv.

Fia är iväg hos en kompis och Inge ska  hämta henne senare!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0