Ledig imorgon :)

Click to Mix and Solve
Ja, jag börjar visst med dagens pussel, men då ser ni på direkten att jag hunnit med att lägga ett. Gjorde de alldeles nyss :)
För på jobbet har det varit fullt upp att göra. Efter lunch var det två som skrämde mig; Fia och Casper kom. De hade tagit en promenad till mig. Jo, Fia hade med sig Casper hem igårkväll. De kom när jag hade lagt mig, men jag låg och läste.

Förresten så var det en sådan där natt när Inge inte kunde sova. Givetvis vaknade jag när han gick upp mitt i natten och slog på TV:n. Detta är just nu jätte jobbigt för jag behöver så väl mina timmars sömn. Samtidigt så förstår jag Inge! Han har ju inget arbete att sköta.

Så ringde Inge. Han skulle komma ut till jobbet och tvätta bilen. Det var ju bra för då åkte Fia och Casper hem med honom. Och inte nog med det; Han fick ju hjälp med biltvätten :)

Jag var glad åt att jag fick fortsätta med arbete. Hade gett mig sjutton på att jag skulle bli klar med den rapporten som jag höll på med. Och det blev jag!!! Väntar bara på lite översättningar och de kommer nog på måndag.

Klockan 14 kom Inge, Fia och Casper och hämtade mig. Vi skjutsade hem Casper och därefter åkte vi till Maxi och handlade. Vi blev scannade idag igen och då blev Inge riktigt förbannad. De kollade och de insåg också att det varit väldigt ofta och detta trots att vi alltid gjort rätt för oss.

Hem och plockade in varorna. Fia tog bilen och åkte till Maria och barnen. Hon skulle följa med Casper på hockeyträningen.

Borde kanske damma ikväll, men näe!! Jag är ledig imorgon och då kan jag lika gärna damma. 

Nej, nu ska jag surfa runt lite!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0