Jaha, så fort gick denna dagen

Shit alltså, men jag vaknade före klockan 5. Utvilad kändes det som och det förstår jag. Satt ju och sov i stolen framför datorn igår kväll. Mig likt liksom :)

Läste tidningen och så surfade jag runt lite. Gick sedan in till pappas lägenhet och tog fram klockradion. Yes!!! Jag fick in P4 och "Ring så spelar vi". Idag hade Lisa Syrén och Anders Eldeman bytt program med varandra. Så lätt det gick att röja i skåpen när man lyssnar på ett bra radioprogram. Skoja bara lite med er. Det är slitsamt alltså. Jag tog även bort betongkrokar och annat. Skruvade ner ett draperi, som pappa och mamma hade in till vardagsrummet.

Fia ringde vid 9-tiden. Hon var vaken och undrade när jag skulle komma in. Kände hur magen kurrade och lovade att snart komma. Skulle bara skruva ner lite mera.

Inge var uppe och han satt och åt frukost. Fia och jag åt en mycket god frukost med nypressad apelsinjuice (ja, jag fixade den).

Diskat och bäddat. Sedan var det verkligen skönt med en dusch. Så väntade vi på bilköparen. Till slut ringde Inge till honom och han skulle komma. Jag blev, ärligt talat, lite irriterad. Är man köpare så ser man till att komma i tid.

Eftersom Fia var med så kände han igen oss. Det var Caspers andretränare i fotbollen :) Han skrev på bytet och jag fick pengarna. Inte blev det den summan som vi hoppats på, men... nu är vi av med bilen....

Fia och jag åkte med travet och därefter hämtade vi Inge i Skäggetorp. Vi åkte till kyrkogården och tände ett nytt ljus hos mamma. Sedan körde vi runt lite. Fia tog bilen och åkte och kollade på Maria, som spelade innebandy.

Jag skalade potatis och så skulle jag precis börja med pannbiffen, då telefonen ringde. Det var från pappas boende. Pappa var helt "vild". Han skulle hem till Kaserngatan och "ta hand om oss". Det var ett jävla ställe som han var på för de släppte inte ut honom!!! Jag fick prata med pappa och han var så arg. Vi var rävar som satt  honom på sjukhemmet! Jisses, så ont det gjorde i mig, men jag tänkte: Det hör nog till sjukdomen.

Ringde efter att vi hade ätit pannbiff, lök, sås och potatis. Då var det lugnt och han var som vanligt igen. Jag förstår personalen som blir lite ställd när sådant  här händer och det blir även jag. Jag mår skitdåligt!!Fia var och hämtade Tove och Hanna. De två ska sova här inatt. Mysigt eller  hur?
Imorgon ska de träna fotboll inomhus.

Nej, jag har inte lagt något pussel idag... sorry, sorry....

Imorgon bitti ska jag fortsätta att röja inne hos pappa. Snart är jag klar och det kommer att kännas underbart!!!
Det har varit en enorm dimma hela dagen och minusgrader dessutom :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0