Högarna växer :)

Sov till klockan ringde!!! Var bara uppe en gång inatt, men jag somnade om direkt. Känns skönt. Frukost och tidningsläsning.

På jobbet var det full fart direkt. Det strömmar in arbeten och högarna växer. På tal om högar, så på vårt bibliotek hade jag 2 enorma högar och  jag kunde inte förstå varför. Jag var ju där i fredags. Men så fick jag förklaringen: Det var en forskare, som prenumererar på en tidning och när han läst klart dem, så ger  han dem som gåva till vårt bibliotek. Men denna hög gjorde mig stressad. För först ska jag spara på datorn och sedan ska jag skriva p-nummer + lite annat på alla tidningarna. 

Jag pratade med Kicki och hon lovade att  hjälpa mig med att skriva på alla tidningarna vid tillfälle. Så skönt att ha Kicki, det måste jag säga.

När jag kom efter arbetsdagens slut, stod Fia och gjorde chips. Inge hade röjt på pappas förråd och han och Fia hade varit till Återvinningscentralen och kastat. Så skönt det känns att Inge tar tag i detta.

Fikade och kollade på "Hem till gården". Sedan åkte vi till flygplatsen och kollade på KLM:s lite större flygplan, som nu börjat trafikera vår flygplats. Det är häftigt att se sådana plan starta :))

Tankade på hemvägen (sänkt pris: 13:83/liter). Fixade middagen som blev pastahjul och köttbullar!

Jag hade faktiskt med mig fiskgratäng till lunchen idag. Var på väg att kasta den, men det luktade inte alls som igår, så jag åt. Det var gott :)

Nej, nu ska jag fortsätta att se på TV. Pussel? Sorry mina goa vänner, jag har inte haft tid att lägga något idag heller.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0