Helgen gick fort

Igår kväll klubbade verkligen JB mig. Och det redan före klockan 21. Men jag började plocka med lite, så jag kom nog inte i säng förrän ca 21.20. Dock är det väl inte underligt om jag blir trött eftersom jag går upp tidigt arbetsdagarna och inte kan sova särskilt länge på helgerna.
Jag sov i alla fall när klockan ringde, men jag hade varit vaken innan. Temperaturen var ca +5 grader och det var uppehåll.

Fullt upp på jobbet. Lade ut en ny rapport och den här gången hann jag knappt blinka förrän den låg på hemsidan :). Skönt att kunna göra avslut så snabbt. 

Lite solsken en kortis, men snart kom molnen igen. Skickat iväg 3 rapporter, vilket resulterade i en massa kuvert.

Inge ringt och kollat vad det är för fel med Mias bil. Hon kan lugnt köra den sade Lasse.

Arbetade till 13.45, då Inge och Fia hämtade mig. Skjutsade hem Mia och så åkte vi till IKANO. Jag hade tid hos optikern kl. 14.30. Synkoll för terminalglasögon, men jag fick ju samtidigt koll på synen och ett recept. När vi kom hem, gick jag in på datorn och fyllde i vilka glas jag ska ha. Vann ju ett par glasögon från Lens Way på facebook. Hoppas nu bara att jag skrev rätt :) Dessa kostar mig 49:- (frakten).

Fikat och ätit lite och så har jag sett "Hem till gården". Ska hämta Fia hos Mia snart. Fia har varit med Casper på hockeyträningen.

Click to Mix and Solve

Söta små ankungar :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0