Oh, så varm dagen har varit

Imorse var det +9 grader när vi cyklade iväg! Faktiskt riktigt skönt och det behövdes inga vantar :)

Full fart på jobbet med redigering. Ringde pappa och allt var bra med honom.

Sedan kom chefen och behövde snabbt min hjälp! Jag släppte det jag höll på med och jobbet jag skulle göra skulle vara klart till imorgon. Det är inför nya webbsidan. Jag började ca 10.45 och var klar strax efter klockan 13. Tog bara 15 minuters lunch. Ja, det gör jag nästan alltid förresten eller ca 20 minuter. Varför sitta kvar och kolla på andra som äter om man har massor att göra. Då är tiden dyrbar tycker jag.

Sedan fick jag tillbaka två rapporter. Imorgon ska jag skicka dessa på tryck. Vad var det jag sade till vår nye tryckare: Lugn du ska nog få jobb...hahahahaha

Arbetade till 14.15. Cyklade direkt hem, trots att jag hade tänkt cykla runt Origo-huset på universitetet. Får ta det imorgon. Inge hade varit och handlat, Fia var iväg med Casper. Jag gick till pappa och tog med honom på en promenad. Så skönt.

Sedan satte jag mig på framsidan en stund. Lite rastlös, eftersom vi skulle iväg på möte hos hyresvärden. Vi åkte med Stefan och Marita klockan 17.20. Man skulle ha anmält sig, men in kom 3 stycken oanmälda.

Många knäppa frågor ställdes, men så är det. Vi skulle främst få information om innergårdarna. De kommer att sätta igång efter semestern. Ska bli så spännande.

Nej, nu ska jag se på "112 – Luftens hjältar".


Kommentarer
Postat av: Sickan

Hej vännen.

Vad glad jag blev för att du tyckte min bloggsida var fin :)



Ha en bra dag/Kram

2011-05-11 @ 11:46:04
URL: http://sickanscrapkort.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0