Må jag aldrig bli bitter

Underbart att cykla till jobbet även denna morgon. Fortsatte med rapporten + lite annat emellan.

Ringde pappa och berättade att hans syster låg på sjukhuset. Jag hade nämligen ringt kommunen  och berättat om att vi inte fått något svar hos henne och att jag visste att hon hade larm till hemtjänsten. Det dröjde inte förrän de ringde och berättade att hon hade ramlat i fredags i en matvaruaffär. Jag fick veta vilken avdelning och sade till pappa att jag skulle cykla dit efter jobbet. Han var så tacksam för att  jag gjorde det.

Gjorde klart rapporten och skickade till författaren. Skickat en annan på tryck och så började jag på en annan. Ja, visst ja! Jag var ju till biblioteket också. Det var en hög där :))

Arbetade till kl. 14. Tog då cykeln och cyklade till sjukhuset. En härlig cykeltur var det. Upp till avdelningen på ortopeden och frågade efter henne. Efter en stund meddelade de mig att hon hade åkt till ett korttidsboende igår! Träffade en grannes dotter, som arbetar där och vi pratade en stund. Cyklade sedan iväg och letade efter boendet och till slut så hittade jag det. Oh, vilket blick jag fick! Min faster undrade vad jag gjorde där! Jag berättade att både pappa och jag varit oroliga för henne. Då fnyste hon och undrade hur jag fick veta att hon var där. Hon hade brutit axeln. Ja, jag förstår väl att hon är bitter, men hon behöver ju inte bete sig som hon gör mot mig. Jag sade att jag var där för att jag brydde mig, men då svarade hon att jag bara ville se hur hon såg ut. Alltså det är skrämmande, men hon har inte uppgivit mig eller pappa som nära anhöriga, utan sin "god man". Visst hon gör som hon vill, men jag tycker det är tråkigt för vi finns ju. Ja, jag skulle kunna skriva en bok om detta och vem vet, en vacker dag kanske jag gör det.

Var kvar till drygt 16, då jag cyklade hem. Jisses vad motion det blev idag :)) In med väskan och så gick jag till pappa och berättade. Han blev arg, för han tycker inte att  hon har rätt att vara så bitter mot mig. Han vet ju hur mycket jag ringt och frågat om vi ska handla eller annat.

Nu ska jag ta det lugnt.

Casper kommer med Fia hem snart. Han ska sova här inatt!


Kommentarer
Postat av: Sickan

Jag tar första tjing på den boken S

Hon har nog inte haft en bra barndom skulle jag tro..eller varför inte fråga henne rent ut varför hon är så bitter på dig!!



Kram

2011-05-12 @ 13:50:23
URL: http://sickanscrapkort.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0