Lite kyligt idag

Gick upp ca 6.15 och gjorde mig iordning. Hade regnat inatt, men det vara inte mycket (2 mm). Gick ut till tvättstugan och var där klockan 7. Fick börja med att städa av innan jag kunde köra igång att tvätta. In och så kollade jag på datorn.

Ja, Sickan du har rätt! Visst ska man kolla "Bäst före datum" i butiken. Men inte sjutton tror man att  de har varor som ligger i disken och som har bäst före datum samma dag som man handlar. Borde vara röda märken på sådana förpackningar!!!!

Fia kom upp ca 8.10. Jag gick då ut och flyttade över tvätten i tumlaren. In och tog det lugnt innan nästa tur. Då var klockan strax efter 9. In till pappa med hans tvätt och fylllde på medicinen. När jag kom in till oss var det dags för frukost.

Diskat och vattnat krukväxterna. Klockan 10.40 cyklade Fia och jag ner till fotbollsplanen. Inge tog en promenad för han gillar inte sadeln på sin cykel.

Caspers lag hade poolspel och mötte Karle. Tyvärr fick de storstryk.

Efter matchen cyklade jag till affären och handlade lite. Väl hemma, så plockade jag in varorna och så gick jag till pappa med det jag handlat åt honom. När jag kom åter till oss, satte jag igång att bryna köttfärs och gul lök.  Rörde sedan ihop grädde, chilisås och curry. Fia hjälpte mig att lägga över färsen i en ugnssäker form och så hällde vi över såsen. In i ugnen och under tiden kokade jag riset.

Maten blev verkligen god! Diskade och gjorde iordning. Datorn en liten stund. Var in till pappa och ändrade kanal innan jag och Fia åkte till Lingvallen. Där skulle Tove och hennes kompisar spela match mot Kenty.

Tove stod första halvlek och hon gjorde det bra. För att vara målvakt så behöver man ha bra backar också, så målen som "rann in" berodde inte på Tove.

Thomas kom dit också och han hade med sig lille Liam. Wow, vilken härlig liten kille på 4 månader. Han skrattade och hade en massa ljud för sig.

I pausen bytte de, så Olivia fick vara målvakt. Tove jobbade som sjutton och gjorde 2 mål. Matchen slutade 3-8 (tror jag).

Kyligt var det även nu ikväll och det kom lite regnstänk innan matchstart.

Nu väntar hockeyfinalen mellan Sverige och Finland. Jag hoppas ju förstås att Sverige tar VM-guld, men jag vet inte om jag orkar sitta uppe och kolla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0