Bra att bli arg ibland

Vaknade omkring klockan 6 (hade varit vaken tidigare, men somnat om) och gick upp 6.15. Gjorde mig iordning. Skrev dagbok och satte igång datorn. Klockan 7 var jag i tvättstugan och körde igång. Två maskiner idag; en mörk och en ljus. Ut igen klockan 8 och flyttade över till tumlaren samt tog med sådant som ska hängas. Gick in till pappa, som var  uppe. Hängde upp hans skjorta och fyllde på medicinen. Sedan in till mig och hängde upp de plagg som skulle hängas. Fia kom upp och Casper var vaken. Ut till tvättstugan igen vid 9-tiden. Då var allt klart och jag städade av efter mig. In med pappas och så in till oss. Fram med frukosten. Väckte Inge. Casper tuggade och tuggade på sin smörgås. Till sist kom det: Jag gillar inte den här sorten. Men han hade ätit den dubbel och hade nästan fått i sig allt, så han var mätt.

Diskat och plockat iordning. Ut på altan och solade. Maria ringde och ville att jag skulle komma till parkeringen. Hon ville gå in och hälsa på pappa, så vi gick dit båda två. Sedan kom Casper. När de skulle åka, följde jag och pappa med ut för vi tänkte ta en promenad. Men det blåste så himla mycket, att pappa ville vända. Och tur var väl det för hemtjänsten kom med hans mat. Den tog vi emot ute vid lekparken. Jag gick sedan hem till mig och vidare ut på altan, där jag njöt av solen!

Inge kom ut och även Fia! Fia undrade om vi skulle göra något! Nej, sade jag!! Det är så skönt att vara ledig och njuta av solen! Men då.... Då blev jag ilsk och undrade om hon missunnade mig min ledighet. Ett lite muttrande svar, som gjorde mig arg. Jag gick in och hämtade hink, trasa och skrapa. Sedan blev det fönstertvätt i sängkammaren (alla sidor). Bytte gardiner. Tog sedan utsidan på köksfönstret för det hade bivit smutsigt sedan sist. Fortsatte därefter med vardagsrumsfönstret. Jisses vad spindelnät!!! Rena gardiner blev det där också. Till slut var det bara fönstret i datorrummet kvar så jag tog även det och bytte gardiner!

Det var nog bra att jag blev arg, för jag vet inte annars när dessa fönstret hade blivit tvättade. Har inte känt för det och det måste man göra. Fia tog ju sitt fönster för lite sedan så det slapp jag.

När vi hade ätit spagetti och köttfärssås, gick jag ut på framsidan och solade en stund. Man ska ju ta det lugnt med solen och det har jag gjort idag.

Fia och jag blev vänner igen och vi var väl inte helt osams heller. Hon är nu med flickor 01 och spelar fotbollsmatch.

Jag har gjort klart ett jobb, som jag tog med hem.

Ska se på Mästarnas mästare klockan 20 och därefter är det natti!


Kommentarer
Postat av: Sickan

Det var ju bra att ni blev sams igen :)



Dem gångerna jag blir sur på gubben (för

det har hänt många gånger)så sätter jag mig

vid datorn..om det är på dagen annars tiger

jag hela kvällen.

Han blir så snarstucken & ryter åt en om man

säger något som är fel,då är det lika bra

att tiga.



Fina bilder du hade tagit :)

Kraaam

2011-05-23 @ 12:17:43
URL: http://sickanscrapkort.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0