Sol – Yes, Blåst – bläh

Gick upp strax efter klockan 6 imorse, för då var jag utsövd. Läste tidningen och sedan blev det datorn. På med radion och Lisa Syrén. Hon är för skön att lyssna till.

Kom på att jag missat något mycket grovt. Min brevvän sedan 48 år, fyllde 60 år i februari och jag missade det totalt. Hon bor i England, så det är min engelska brevvän. Ska skicka ett kort imorgon och be om ursäkt. Men å andra sidan, så har hon själv helt upphört med långa brev. Vi skickar i princip bara grattiskort och julkort, vilket jag tycker är trist.

Ringde pappa ca 9.20 och allt var bra. Därefter åt vi frukost och hör och häpna, men alla vara uppe!!! Efter frukost och disk satte jag igång att tona mitt hår. Fia åkte och tränade tjejerna i fotboll, men innan var Inge med ut och fyllde på olja i Toyotan.

Duschade och gjorde mig iordning. Hur håret blev? Njae, hade ju önskat att det blivit lite mer mörkbrunt, men nu blev det lite mer åt rött. Skitsamma, de gråa fälten kom bort och det var ju det jag ville.

Solen har lyst, men fy attan vad det har blåst!!! Det var bitande.

Fia kom hem från träningen och Tove var med. Vi åkte sedan med travet och så skjutsade vi hem Tove till Thomas. Fia och jag åkte till Tinnerö, men när vi kom dit, gömde sig solen bakom några moln. Så vi åkte hemåt. Maria ringde och hon ville så gärna följa med oss och tvätta sin bil. Ringde Inge och kollade om Fia och jag kunde åka med Toyotan och han komma efter. Det var helt okej. Så Fia och jag åkte hem och bytte om. Lade in tvättsvampar och avfettning i bilen och så åkte vi till mitt arbete. Maria stod och väntade på oss. Det var en kille som  höll på att tvätta, så vi fick vänta lite. Jag gick in efter nyckeln och träffade då Svante, så om är fastighetsansvarig. Han undrade om jag visste vem det var som tvättade. Det gjorde jag inte, men jag trodde.. och det var nog rätt.

Hjälpte Fia att tvätta Toyoton. Maria sprutade ner mig med högtryckstvätten :)))

Inge ringde och jag sprang och öppnade grindarna åt honom. Tjejerna blev klara och så öppnade jag grindarna åt dem. Inge och jag hjälptes åt att tvätta vår bil. Jisses alltså! NU BLEV DEN VIT IGEN !!!!!!

Lämnade tillbaka nyckel och så åkte vi  en sväng, så att vattnet torkade. Men var det så lyckat? För när vi kom hem, var ju bilen åter igen lite skitig. Jäkla snösmältning!!! Näe, skoja bara! Det är ju skönt att vi har snösmältning, men shit att bilarna blir skitiga.

Min faster ringde innan klockan 12 och idag var hon bara.... just det lite tjatig. Och jag får ta emot så mycket skit.. Men det är bara att bita ihop. Förbannar dock att jag inte har lika bra minne som hon har. Hon har säkert en dator i sin hjärna.....

Varit in och hjälpt pappa med TV:n.  Ska väl in igen efter att  hockeyn är slut.

Nej, nu ska jag slappa lite med några spel. I ishockeyn mellan Skellefteå och LHC står det just nu 2-2...

Förresten så det blev inte 7 rätt på travet, men det blev 5 rätt! Bra gjort av min man!!!! Hade det blivit 7 rätt, så hade jag varit iväg och handlat nu hahahahahaha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0