Segt som kola

Sov till klockan ringde imorse! Jippie!!!! Ute var det -5,2 grader och sedan märkte jag att det blåste. Hua....

Inge skjutsade oss även denna morgon. Full fart på jobbet. Anette kom tillbaka, så jag behövde inte öppna växeln/receptionen idag.

Ringde pappa och allt var bra. Inge ringde lite senare. Pappas TV fungerade inte. Det snöade!!! Ingen bild på den lilla TV:n heller. Tydligen så hade Inge pratat med grannen ovanför och han hade samma problem. Hade felanmält detta.

Fick tillbaka en rapport som jag gjorde klar för webben och tryck. Även en annan rapport, men den fick vi lite roligt åt. Ja, vi undrar du, men det var en dokumentalist på vårt bibliotek, som ämnesområdesklassificerade den. Han så ett hemskt fel, som varken jag eller två andra sett. Det stod: NN har bedragit med värdefulla synpunkter!! Jisses säger jag!! Vilken tur att han såg det. Jag hann stoppa tryckningen och rätta till. Det skulle ju stå: NN har bidragit med....

Sådant här gör mig lite stressad samtidigt som jag kan skratta åt det efteråt.

Fia tutade när hon passerade utanför. Hade hämtat Marita då. Jag kom ut strax efter kl. 14. Fia var bara in och hämtade ett paket. Sedan skjutsade vi hem Marita. Därefter åkte Fia och jag till ICA Maxi och handlade. Inge var hemma och såg på skidor.

Inköpen gick kanoners. Träffade familjen Ingmarsson och vi pratade en stund.

När vi kom hem och hade lastat ur kassarna, körde jag tillbaka till bilen och in i garaget. In till pappa med hans varor. TV:n fungerade inte. Jag ringde och de felsökte. Ett nätfel har de kommit fram till. Men pappa missar hockeyn ikväll! Lite synd tycker jag. Han kunde ju komma in hit, men han ville inte. De kommer ju från hemtjänsten mellan 20.30 och 21.30, så han ville hålla sig hemma. Ska lyssna på radion istället.

Vi åt lite. Sedan dammade jag och våttorkade där så  behövdes. Fia åkte och hämtade Casper. De två skulle på ishockeyn ikväll igen. Casper älskar verkligen hockey live :)

Var, som du säkert förstår, nyss inne hos pappa och det fungerar ännu inte.

Här segar internet. Segare än kola!

Och jag är supertrött ikväll. Känner även av astman, vilket jag inte gjort på länge. Fia klagade på att hon hade det jobbigt också.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0