Mer snö på väg :(

Dagen har varit som vanligt och jag har gjort precis samma saker på jobbet som jag gjort en tid nu. Det har med andra producerats en hel del rapporter på mitt arbete. Vi började ju inte lägga ut ordentligt på webben förrän år 2001, men jisses vad det finns.

Ringde pappa och då var distriktssköterskan där. Hon hade faktiskt ringt mig innan och kollat om jag lagt om pappas sår, men det hade jag inte. Jag vet ju inte om hemtjänsten gör sådant. Så jag ringde pappa efter en kvart. Han hade fel jeans på sig och jag frågade om han inte fått de rentvättade. Då har det krympt massor! Men de borde väl inte krympa nu heller. Är de inte kvar på badrummet, frågade jag? Näe då! Jag tyckte det var konstigt för de var ju där igår och jag hade ju trott att hemtjänsten skulle ta på honom de nytvättade efter duschen idag. Istället hade de hittat ett par andra i garderoben och de är för små.

Arbetade till klockan 14, då Fia och Marita hämtade mig. Hem med Marita och Fia. Inge kom ut och vi åkte och handlade. Träffade familjen Ingvarsson. Så himla kul alltså. Nästa vecka ska vi byta telefonnummer. Varför gjorde vi inte det idag??? Ja, ja, vi var nog lite stressade.

Väl hemma, plockade jag in varorna. Fia åkte förresten till Maria ca 15.30 för hon skulle hjälpa henne med något.

In till pappa med hans varor och så bytte jag jeansen på honom. Det kändes genast mycket bekvämare för honom. In och käkade lite och så diskade jag. Därefter satte jag igång att damma och våttorka där så behövdes.

Inatt ska det komma mer snö och det kan bli mellan 5-15 cm. Fy för den lede, men det är väl bara att bita ihop och se glad ut.

Jo, läkaren ringde ju nu ikväll. Jag har inte diabetes men jag har det ändå. Detta var en liten varning som läkaren sade. Jag tog ju fastprov och så fick jag dricka sockerlösning förra torsdagen. Min kropps insulin fixar att ta hand om det så jag behöver i alla fall inte ta någon medicin. Ska dock få en tid till diabetessköterskan och det kan vara bra. Och som jag sade till läkaren; man rör ju på sig mindre vintertid och det  höll hon med om. Många får högre värden just vintertid.

Nej, nu ska jag spela lite spel på facebook innan det är dags att kolla på TV.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0