Jisses vad fort tiden gick nu då

Imorse sov jag till klockan ringde. Okej då, jag var vaken klockan 3 och höll på att gå i taket. Men som sagt; jag somnade om. Imorgon bitti vill jag gärna vakna innan klockan ringer, för håret ska fixas.

Ute var det -3,4 grader. Fattar inte att kylan håller i sig.

Full fart på jobbet, vilket är skönt! Ringde Maria och varnade henne för halt väglag. Var ju underkylt regn. Gillar inte det.

Ringde pappa och bad hon ringa sin syster. Det lovade han att göra. När jag var på biblioteket, ringde Inge och bad mig ringa pappa. Det gjorde jag och han berättade att det var upptaget hos hans syster. Men försök igen, så kanske det går. Efter biblioteket, ringde jag pappa igen. Han hade inte fått något svar och var nog lite orolig. Så jag ringde min faster och efter många signaler svarade hon. Jag berättade att pappa ringt och hon vill inte ringa pappa för hon är rädd att han ska ramla. Så jag ringde pappa och sade att han kunde ringa henne efter klockan 12. Inte lätt att bli gammal. Pappa snart 90 och hans syster snart 93 år.

Kyligt på kontorsrummet, så jag hade en sjal över axlarna även idag.

Öppnade ju växeln/receptionen imorse och ska så göra även imorgon.

Arbetade till kl. 14, då Fia och Marita stod och väntade på mig. Hem med Marita. Fia och jag åkte sedan och köpte mjölk.

In till pappa när vi kom hem. Allt bra och jag lovade att komma tillbaka och sätta in ishockey-kanalen.

Fia åkte till stan med bussen. Hon skulle träffa en kompis och sedan hämta Casper. Fia och Casper är på ishockey nu (LHC-Djurgården).

Jag har duschat och tagit hand om min kropp med smörja :)) Jobbigt att tänka på smörjan, men skönt när man är klar.

Sedan ringde jag min faster. Jisses alltså vi pratade nästan en timme!!!! På söndag ska jag hämta henne så hon får tvätta här. Äntligen gick hon med på det! Sedan ska vi till Maxi och handla.

Kollade därefter på "Hem till gården". Och nu har jag varit in till pappa och satt in hockey-kanalen åt honom. Han var så tacksam. En härlig kommentar när jag skulle gå: "Tack snälla du för att du ringde till.... mm.. Ingegerd menar du? Ja, just det! Du förresten, är jag pappa till henne eller. Hahahaha näe hon är din storasyster. Ja, så var det ju".. Gissa om smålog för mig själv efteråt.

Just nu är det -2,4 grader ute! Attans....






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0