Underbart med helg!

Vaknade vid 3.30 inatt och såg att Inge inte låg kvar i sin säng. Dörren till sängkammaren var stängd och jag undrade varför. Gick upp för jag var i behov av ett toabesök. Där satt Inge i soffan och kollade på NHL-hockey!!! Men är du tokig, sade jag! Önskar faktiskt att det varit vardag idag, för nu lär jag inte kunna somna om. Men jag lyckades med det :)

Sov till dess en fluga började reta mig omkring kl. 6.15. Flugan vann över mig kl. 6.45. Jag höll på att gå i atomer för att jag inte kunde få ligga kvar och försöka somna om. Lite vimsig var jag nog, för jag undrade var morgontidningen var! Tänkte att Fia kanske vaknat och hämtat den eller att Inge läst den innan han lade sig igen. Men så kom jag på: Det är ju röd dag!!

Satte mig och läste Linköpings-Posten som kom igår. Tur att jag hade något kvar att läsa :)

Sedan datorn. Fia kom upp 7.30. Hon sover inte alls så länge numera och det är ju bra.

Ringde pappa ca 9.15 och allt var bra. Därefter tog vi fram frukosten och väckte Inge. Sedan diskat och bäddat + städat i kylen. Ut med soporna och så in till pappa. Kollade vad han behövde ha hem från affären.

Inge och jag åkte ca 10.45. Fia tog pappas bil för hon skulle fixa med annat. Ja, ja, vi var lite oense så...

Handlingen gick bra och när vi kom hem, plockade jag in varorna. Fia var hemkommen. In till pappa med hans varor. Han haft städning idag och det var så fint.

Så åkte Inge, Fia och jag ut en sväng. For ut på landet och på sådana vägar som vi aldrig åker på annars. Naturen är ju bara hur fin som helst. Tråkigt bara att det ska blåsa så förbaskat. I tisdags, när det var jätte varmt, då blåste det knappast något, men annars är det hård vind varje dag. Jag hatar blåsten så det så!!

När vi kom hem gjorde jag pannkakssmet och Inge skar fläsket. Det blev fläskpannkaka idag. Fia var inte alls förtjust i detta, men hon åt och hon tog om, så det var nog inte så tokigt i alla fall. Hade lingon och rårivna morötter till.

Efter maten åkte Fia till Maria och barnen. Hon ska vara barnvakt ikväll för Maria skulle ut med några jobbarkompisar.

Jag har nyss varit in till pappa. Han ser på gamla repriser i fotbollsallsvenskan. Finns ju inte mycket annat för honom.

Nu önskar jag alla en trevlig fortsättning på denna dagen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0