Full rulle

Ja, det har verkligen varit full rulle hela dagen. På jobbet fick jag iväg 4 rapporter på tryck och en femte är snart där också.


Ringde pappa och allt var bra. Han var lite sur, för det var den manlige från hemtjänsten som duschade honom. Tänk, att han gillar inte den killen. Han har så bråttom säger pappa.


Soligt och molnigt idag, men knappt någon blåst. Nästan synd att Stefan skjutsade oss imorse, men det var ju för att vi skulle iväg och handla och så vet man aldrig med vädret numera.

Hem och Inge och Fia stod med bilen vid garaget. Stefan skojade lite med dem :))

Till Maxi och handlade åt oss och till pappa. När vi kom hem plockade jag in varorna och så gick jag till pappa. Pratade en kortis med honom.

Vi åt rostbiff och potatissallad när jag kom hem igen. Diskat och därefter satte jag igång att torka av luckor och annat i köket. Har verkligen upptäckt hur bra Galltvål är till mycket. Dammade sedan överallt och avslutade med att städa badrummet. Nu har Inge dammsugning och golvtorkning imorgon. Han får gå upp tidigt för han ska till Arbetsförmedlingen.

Fick 2 solrosor av en granne! De har jag nu planterat i rabatten. Grannen är pappaledig och han och dottern har sått solrosfrön och så fick jag två! Det var väl gulligt?!?!

Nej, nu ska jag surfa runt lite!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0