Blixtar och dunder...

Jisses, så dåligt jag sov inatt. Det var så himla varmt och så kunde jag inte låta bli att tänka på jobbet. Hade jag fattat rätt hur jag skulle göra eller? Somnade nog strax före kl. 3. Klockan ringde 3.45 och stängde av!!!! Nästa gång var det  mobilen som väckte mig. Hade satt det larmet på kl. 4 och tur var väl det! Upp och gjorde mig iordning.

Marita och jag cyklade idag och det var faktiskt riktigt skönt. På jobbet 5.25. Ställde in matlådan i kylen, fixade en kopp kaffe och medan det rann ner, gick jag till vaktmästeriet för att hämta pärmar och nummerregister. Såg att två rapporter var tryckta. Därefter gick jag till mitt rum och satte igång att jobba. Jag hade fattat rätt vad gällde abstracten. Skrev ut och gjorde pdf-filer. Efter en timme kom jag på att jag inte hade druckit något kaffe. Jag hade helt enkelt glömt att ta med muggen! Så jag gick ner och fixade en ny. Oh, vad gott det var!

Körde abstracten till fikat. Ringde pappa och allt var bra. Sedan gick jag till biblioteket, där det var en hel del att göra. All personal var på tjänsteresa eller internat.

Fortsatte sedan med intresseanmälningarna. Men jag skrev också ut en rapport för genomläsning. T och jag satte oss och gick igenom alla intresseanmälningar. Vi höll på till ca 14.30. Packade ihop och gick ut. K sade att det åskade och det hörde jag. Var himla kvavt ute, men ändå lite sol. Gick bra att cykla hem.

In till Inge. Fia var iväg med barnbarnen. Sedan gick jag till pappa. Hjälpte honom att dela maten och så pratade vi en stund. När jag kom ut kom det lite regn.

Inge och jag fikade och därefter duschade jag. Kollade sedan på "Hem till gården".

Åskan återkom och många blixtar var det. Gick till pappa och kollade så att allt var okej.

Strömmen gick en kortis, men det innebar att datorn stängdes ner. Jag startade om, men då hände det igen.

Nu vågade jag starta den för det verkar som att åskan dragit vidare. Den gick nog våldsamt i Motala, för de ställde in speedwayen.

Casper är här och han ska sova  hos oss inatt. Imorgon får Fia skjutsa honom till skolan.

Nu regnar det och det behövs verkligen för det är snustorrt i backen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0