Blir ju inte som jag vill

Sorry min bloggläsare, men det blir ju inte som jag blir numera. Internet explorer fungerar inte och google chrome gör inte de radbrytningar som jag vill ha :(
Nu gjorde jag 3 stycken, men jag tror inte det blev någon radbrytning alls.
Vädret har varit växlande med sol, moln, regn och så den himla blåsten.
Fia åkte iväg för tjejerna (2001) hade fotbollscup. Inge och jag var iväg med travet och så åkte vi en sväng ut på "landet". Vi var till det ställe som jag numera kallar för "Lilla Djursholm". Det heter Ekängen och var tidigare en riktigt underbar sommaridyll. Numera är det villor som överträffar varandra. Jag hatar verkligen detta. Men vad kan jag göra? Ingenting... bara att le och tro att alla är lyckliga som bor där. Men är de det?? Nej, många har nog tagit sig "vatten över huvudet" för det var flera villor som var till salu. Eller så är det så att dessa personer har investerat och får sig en förmögenhet.
Jag hatar verkligen dessa människor som skor sig på andras bekostnad. Vi små gräsrötter får dyrt betala med höga skatter.
För mig är det, trots allt, viktigast att jag är frisk och att min familj är det också. Att jag sedan har dåligt med pengar gör mig inte så mycket. Viktigast är att jag kan betala mina räkningar och att vi klarar av månad efter månad. Men jag blir förbannad när jag läser om folk som lurar t.ex. försäkringskassan. Ett fall har det stått om i pressen och jag önskar att dessa personer får lida och plågas alla helvetes kval. Likadant tycker jag om straffen som våra brottslingar får. Mördar någon och den som mördat får ett kort straff. Men tänk på anhöriga, som förlorat en anhörig pga. mord. De får aldrig, aldrig tillbaka sin familjemedlem. Men den som mördat, han/hon får permission efter kort tid i fängelset. Är det straff???? Nej, nu tycker jag att de styrande ska göra det de lovade i lavet för 5 år sedan: Hårdare straff!!!! Men det har de inte infört och ändå fick de vara kvar och styra vårt land.
Ja, nu blev jag visst på antihumöret, men någon gång måste jag få utlopp för mina känslor. Jag hatar verkligen att de som mördar, lurar och annat inte får ett STRAFF!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0