Regnade när jag vaknade

Vaknade redan vid 6-tiden och trodde det var "mitt i natten". Men det var det ju inte. Kikade ut och det regnade. Gjorde mig inte ett dugg :) Lade mig igen, men kunde inte somna om, så jag gick upp och läste tidningen. Datorn sedan. Njöt faktiskt av att jag fick sitta vid datorn :)) Igårkväll satt vi uppe  till ca 23.30 och kollade på en film med Dustin Hoffman! 

Inge och Fia kom upp efter att jag ringt pappa. Allt bra. Frukost, diskat och bäddat. In till pappa med tidningen. Då var det så gott som uppehållsväder. Riktigt skönt var det ute.

Satte sedan igång att koka saft på 2 liter bär. Tar ju bara en timme från start till mål så att säga. Fia satt vid min dator och kollade på något program. Jag passade under tiden som saften kokade upp, att torka skåpsluckorna vid diskbänken + lite annat.





En 1-liters, tom Martini Bianco-flaska. Jo, visst var innehållet som var i från början mycket gott, men saften är också god.



Saften silas!



Och här är resultatet!

Så kom då det här: Vad ska vi ha för middag??? Vi kan ju aldrig lära oss att planera veckomaten. Har ju ett elände att hitta på helgmaten. Inge ville inte följa med, så Fia och jag åkte själva. Först till IKEA där vi köpte lite praktiska saker. Bland annat en sak som vi båda ska i garderoben och ha våra skor i. Fia köpte lite mer. Därefter till Maxi. Fia kom på vad vi skulle ha: Kycklingkebab, pitabröd, sallad och lite pommes. Så var den dagen fixad :)

In till pappa när vi kom hem. Delade maten åt honom. När jag kom in, hade Fia fixat salladen och höll på att värma på kebabköttet. Jag dukade och fixade pommesen. Så bra min man har det :) Maten blev jätte god. Trodde att Inge skulle säga: Jag tar disken, men näe då!! Den tog jag. Är ju så van.

Fixade sedan min ena garderob och fick lite ordning på skorna.

Gick ut med soporna och hämtade även hos pappa.

Solen kom och jag har på känn att morgondagen kan bli solig och fin.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0