Solsken idag

Undrar vem som klubbade mig igårkväll :)) Jisses alltså, men jag sov från det att jag lade ner huvudet på kudden (hann jag det förresten?) till klockan var 6.10. Då såg jag att det lyste i köket. Inge förstås, som trodde att jag flyttat över timern till fönsterlampan. Ja, okej då! Lite mitt fel också, som inte släckte innan jag lade mig.

Skönt att slippa gå till tvättstugan. Jag låg och drog mig till klockan var nästan 7.30 och det var så skönt. Mildväder var det ute. Satte mig vid datorn och spelade lite spel. Gick in till pappa vid 9-tiden. Hade hans tvätt med mig. Fyllde på medicindosetten och pratade en stund. När jag kom in igen, tog jag nyponsoppa och Betaglucare. Gott är det inte, men sänks mitt kolesterolvärde så är det ju bra. Fia kom upp och vi tog fram frukosten. Väckte Inge. Diskat och plockat. Varit ut med soporna. Sedan satte jag vid datorn och kollade på gårdagens avsnitt av "Stjärnorna på slottet". Jisses så otroligt bra det är. De bjuder verkligen på sig själva och man får faktiskt en helt annan syn av vissa deltagare.

Var in till pappa och satte  på en kanal åt honom. Fotboll skulle det bli 12.30! Därefter tog jag en promenad i solen. Gick samma runda som vi gick med grannarna förra veckan. Men fy sjutton vad det blåste snålt när jag kom ut på "öppen mark". Idag tog denna rundan bara 40 minuter. Berodde kanske på att jag inte träffade någon att prata med. Nog är det konstigt, men när man har sällskap springer man på massor av "känt". När man går själv träffar man ingen.

Fia och jag satte igång med maten när jag kom in. Jag stekte falukorven och Fia gjorde såsen till korv stroganoff. Så kokade jag makaroner till. Blev jätte gott måste jag säga! Fia vågar krydda, men jag fick mig en skrapa för att jag lade i korven för tidigt. Fia hade fått telefon. Jag tyckte att  hon kunde sagt att hon lagade mat, men.....

Och vem fick diska då? Naturligtvis blev det jag igen. Inge dyker in till TV:n. Så himla mycket sport alltså... skönt att jag inte är naglad där. Men jag är naglad vid datorn istället.

Fia åkte iväg till Maria. De och Tove skulle till Sporthallen, där Casper är med sitt innebandylag och spelar i pausen på LIBK-matchen. Hade ju varit kul att åkt och kollat på detta, men....

Har nyss varit in till pappa för andra gången på en halvtimma. Först var det fel kanal som jag satt in till kvällsmatchen. Sedan ringde pappa och bad mig lägga fram ett par kortare strumpor till honom. Imorgon kommer nämligen fotvården och pappa tycker inte att hon ska kämpa med hans stödstrumpor. Så jag skrev en lapp till hemtjänsten och lade fram korta strumpor.

Tack Elisabeth för ditt inlägg. Det var skönt att slippa tvättstugan idag. Borde kanske använda min maskin ett par gånger i månaden :))

Och imorgon börjar oxveckorna igen. Jisses alltså, det blir tufft, men man får väl ta en och annan fredag ledig framöver.

Nu ikväll är det minusgrader igen. Oh, vad jag hatar detta hoppande. Var tydligen svåra problem på E4 vid Nyköping idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0