Snart är det helg igen :)

Sov gott hela natten och lät klockan repetera imorse. Hann ju med mitt ändå. Väckte Inge och han skjutsade mig och Marita till våra resp. arbeten.

Satte mig med adressregistret och började gå igenom referenser. Det tar sin tid.

Ringde pappa och allt var bra.

Kände imorse att jag hade ont i armarna och började fundera på vad det kunde vara. Kom till slut på att det var träningsvärk från gårdagens tidskriftsregistrering. Det var ju ett himla plockande med dem. Så jag höjde mitt skrivbord och stod och jobbade i flera timmar. Gick bra att ringa runt till olika företag på stående fot också. Så bra med headsetet till mobilen.

Solen lyste visst där ute en kort stund (tror jag).

Hann med lite på rapporten som jag håller på med innan klockan var 14. Fia och Marita stod utanför och väntade. In och hälsade på Inge och så klädde jag om. Tog soporna och gick till pappa. Pratade en god stund med honom och så tog jag även hans soppåse med mig.

När jag kom in, duschade jag och smorde in mig. Åt sedan lite mat. Därefter datorn. Så trött när jag satte mig och kollade på "Hem till gården".

Gick ut i köket och plockat in disken. Såg då att det var Obo'y utspillt på diskbänken och kom på att det fanns även i torrskåpet (eller speceriskåpet). Hämtade stegen och satte igång att städa det. Behövdes verkligen, för där fanns massor med grejer som jag inte använt på länge. Gör ju mina försök att få lite viktnedgång allt emellanåt och då köper jag hem lite påsar. Nu åkte de ut! Fint blev det i skåpet och jag blev supernöjd.

Gick ut med skräpet och så in till pappa. Han hade faktiskt lyckats sätta in kanal 76 och skulle bara äta lite innan hockeyn.

Jag och Fia har sett på "Halvåtta hos mig". Snart är det väl läggdags, men inte riktigt än.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0