Ibland ska man ha turen på sin sida

Även idag sov jag till klockan ringde! Förstår inte att jag hux flux blivit i stort behov av sömn. Är det månne lite vårtrötthet som drabbat mig eller?

Åkte med Stefan och Marita och var på jobbet 5.25. Fixade en del på "mitt bord" innan jag gick till biblioteket. Ringde och grattade Casper på namnsdagen. Det är ju Karl idag! På biblioteket var det en stor hög och jag gjorde den. Hade bäst med tid innan klockan 8 eftersom jag skulle ringa runt sedan. Ringde även pappa och allt var bra med honom. Han hade fått hjälp med rakningen idag och var så glad så. Tack Yvonne!

Idag, vilket kändes trist eftersom det var Allmän flaggdag, hade vi flaggorna på halv stång. Klart att det är trist! Man ser ju helst flaggorna på hel stång, men idag begravdes vår arbetskamrat så därav halv stång.

Växelavbyte på lunchen. Fortsatte sedan ringa runt. Tur är väl det, för jisses så mycket fel vissa personer gör.

Så blev klockan 14 och jag gick ut. Stefan och Marita kom precis lagom. Hem och in till oss. Inge hade dammsugit idag och Fia hade faktiskt dammsugit sitt rum. Jag gick över till pappa och pratade en stund. Fixade TV:n åt honom och så gick jag in till oss igen. Tog en fika. Kollade sedan på "Hem till gården".

Ikväll fixade Inge karrékotletter (sorry, men jag är inte förtjust i det) och Fia och jag friterade pommes i grytan. Jag åt bara lite av köttet. Jag kan inte hjälpa det, men hade hellre ätit en lövbiff. För karrékotlett och entrecote klarar jag mig utan. Jag äter det, men inte med god aptit.

Innan jag diskade, gick jag till pappa och ändrade kanal åt honom. Han ville också se på handbollen. Sedan gick jag till soprummet med soporna.

När jag kom in till oss igen, diskade jag och så satte jag igång att hälla över oljan från grytan i flaskan. Men det bar sig inte bättre än att grytan gled ur händerna och for ut över spisen. Tur att det inte var mycket olja kvar och STOR TUR ATT INTE GRYTAN SLOG HÅL PÅ SPISHÄLLEN!!! Så därav rubriken. Det kunde verkligen gott illa. Berodde det på att jag inte fick i mig karrékotletten eller?

Förresten så brände jag mig på oljan när Fia och jag friterade. Så det svider gott på ovansidan av min hand.

När jag var ute nyss, så kändes det som att något kom ner ovanifrån. Vad vet jag inte riktigt, men något var det.

Ska väl gå in till pappa efter handbollsmatchen och ändra kanal. Till vad vet jag inte just nu.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0