Favvodagen är här!!!

Vaknade för kl. 4 imorse, så det var bara att kliva upp. Finns ju ingen anledning att somna om så dags!! Gjorde mig iordning och åt sedan frukost. Därefter datorn. Men så kom morgontidningen och den var jag bara tvungen att läsa. Stängde av datorn och sedan väckte jag Inge. Marita kom ut samtidigt som oss.

Blev lite konfundersam då jag kom till jobbet. Den röda lampan på insidan av yttre porten lyste inte. Det borde den har gjort för den ska inte släckas förrän kl. 6 och jag kom till jobbet 5.25! Jag ställde bara in min mat och så gick  jag direkt till mitt rum. Vi har "drag kort" för att komma in i vår korridor och det gjorde jag. Startade min dator och då kom jag på!!! Jag hade glömt att ta med mig kaffet upp och så kände jag att jag hade fått väldigt ont bak i ryggen på vänster sida. Antagligen blev jag lite stressad av att inte yttre porten var larmad, att jag sträckte mig. Kaffet hämtade jag efter klockan 6 och då kom "kocken". Han sade att lampan i dörren på baksidan inte lyst på länge. Skrev en lapp till Annette i växeln och bad henne kolla upp.

Redigerade klart en rapport och skrev ut den. Sedan, när klockan var 8, ringde jag runt till olika företag och frågade efter referenser. Till vissa skickade jag mejl.

Ringde pappa och allt var bra. Gick sedan till biblioteket. Var inte så himla mycket idag.

Fick lite andra arbetsuppgifter, som jag greppade på eftermiddagen.

Varit mulet idag, trots att de sade att det kunde bli en solig dag :(

Bestämde att vi skulle skjutsa hem Kicki idag. Men först skjutsade vi hem Marita. Sedan hem med Kicki. När vi släppte av henne, fick jag ta över ratten :)) Handlade ansjovis på hemvägen.

In till pappa. Allt bara bra med honom. Sedan in och skalade potatis. Fia satte igång att göra slottsstek. Jag försökt att se på gårdagens + dagens avsnitt av "Hem till gården". Fick springa och torka spisen ett par tre gånger för det kokade över i stekgrytan. Fia var mycket irriterad, men jag sade att sådant  händer. Dock fick vi ett par duster med varandra innan maten var klar. Kan ju inte alltid tycka lika liksom....

Maten blev mycket, mycket god. Heder åt Fia, som gav sig på denna rätten! Dessutom hade hon under dagen gjort pressgurka. Något som tillhör slottsstek. Och varje gång så tänker jag på min mormor. Hon gjorde ofta pressgurka och jag vet att jag alltid väntade på att prästen skulle komma. Frågade varför han inte kom. Vem, sade mormor. Prästen, svarade jag. Du har ju gjort prästgurka igen. Gissa om min mormor skrattade gott1

Jag diskade efter maten och så gick jag ut med soporna. Passade på att titta in till pappa också. Han satt och åt och skulle se på TV efter det.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0