Nyklippt

Om jag ska börja att berätta om kvällen igår :) Jo, det var trevligt, det var det. Vi fick paj och ett glas vin. Därefter fick den som ville köpa själv (vin eller öl alltså). Det var min kollega som bjöd vissa utvalda. Och nog köpte jag ett par glas, det gjorde jag. Några gamla pensionärer var där och det var jätte roligt. Bland annat var min före detta chef där. Vi hade mycket att prata om :) Han var min chef mellan 1997–2000. Jo, förresten det var ju en till, som också varit min chef. Men det var ännu tidigare.

Det var ju allmän pub, men dessutom hade det varit dragning i konstlotteriet och även en bordtennisturnering ägde rum.

Fia hämtade vid 20-tiden och ja, jag var nog lite glad. Kanske inte så underligt för jag lär mig nya saker hela tiden. Igår kollade vi på svarsfrekvensen av enkätutskicket som jag gjorde i förra veckan. Vi började med att meddela ett resultat till ansvarig person + dennes chef.

Sedan fick jag lära mig att fixa till foton, som ska vara med på utskicket om nya publikationer. Och så hade jag jobbat från  ca 5.20 till 16.45. Så när vi kom hem, gick jag ganska snart och lade mig :))

Vaknade ca 2.30 och kände mig utsövd. Hej och hå!! Jag blir tokig. Och så poppade det upp en sak i hjärnan, så det gick inte att somna om. Gick upp 3.40 och gjorde mig iordning. Åt frukost och läste gårdagens morgontidning. För den kom när jag hade åkt igår och idag kom den visst inte förrän 5.50. Vi bor på landet hahahahahaha

Inge skjutsade mig och jag var på jobbet 5.15. Marita hade semester, skönt för henne!

Jag fortsatte att gå igenom enkäter och meddelade resultatet till berörda. Nästa vecka ska jag skicka påminnelse. Yes, det är kul med nya arbetsuppgifter. Fattar ni, 60 bast och älskar sitt arbete....

Ja, sen fortsatte jag fixa rapporter till tryck och så har jag kollat anmälningar och mejlat. 

Kicki och jag åt lunch ihop (paj hade vi båda två).

Supporten på adressregistret ringde, men han lyckades inte lösa problemet. Vi förstår inte vad som hänt.

Fia hämtade mig klockan 14. Hon hade jobbat och hade bilen idag! Vi åkte till stan och parkerade i ett av P-husen. Sedan till frissan. Men först in på Akademibokhandeln. Fia köpte Liza Marklunds senaste och jag köpte ett kort. Sedan träffade jag Gun (och Ove). Berättade om pappa. Hon blev så glad att jag gick fram till henne. Ove var upptagen med att prata med andra :)

Väl hos frissan så blev Fia klippt först och jag sen. Oh, så himla skönt!!! Jag var så trött på håret, så ni anar inte. Men så är det de där grå som kommer fram som ett brev på posten. Det går inte att tona för toning biter inte på grått hår. Och göra en färgning  hos frissan kostar skjortan. Så jag får nog börja att gilla läget (tror jag). Jag är ju jag alltså.

Inge har städat idag! Ni må tro att det är skönt att komma hem till rena golv.

Har gjort sallad och snart ska vi äta. Idag blir det tunna revbensspjäll med kanel och andra kryddor. Till det serveras potatissallad och ett glas vin!

Vädret bjöd faktiskt på lite solsken idag. 

När jag såg Dagens pussel, kunde jag för mitt liv inte se vad det var, men nu kan jag :)) Lycka till!!

Click to Mix and Solve

Ha en skön och avkopplande fredagskväll alla goa läsare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0