Underbart väder

Ja, sömnen blev inte som jag tänkt mig. Hade mycket svårt att somna och så började det att krypa i benen. Tände lampan och läste lite till. Till sist så somnade jag nog och sov till strax före 4! Gick upp och gjorde mig iordning. Åt frukost och så blev det faktiskt datorn en stund. Tidningen kom och jag bläddrade igenom den. Funderade på hur det var med pappa!

Marita och jag cyklade iväg till jobbet. Vilken underbar morgon!!! Det var +16,8 grader och nästan vindstilla. Snacka om att cykelturen gick som på räls! När Marita och jag skiljdes åt, möttes jag av två harar. Blir ju så glad av att se de små "vilda" djuren. Lite beställningar som jag greppade. Gick till biblioteket och gjorde en hög med tidskrifter.

Sedan visade Katarina mig hur jag skulle göra för att lägga in rapporter. Så himla roligt.

Ringde sjukhuset för att höra hur det var med pappa. Han mådde mycket bättre och var feberfri. Vilken lycka!!!!

Brorsan har ringt mig och jag berättade om läget.

Arbetade till klockan 14. Cyklade då till sjukhuset i en helt underbar augustidag. Solen värmde och jag blev smått svettig. Framme vid sjukhuset efter 20 minuter. Hissen upp till pappa. Han sov!! Jag sade att jag var där (här). Efter en stund: Är du hemma  nu? Men pappa, jag är hos dig på sjukhuset! Visst ja!!! Personalen kom in och pappa hade varit uppe en god stund + ätit mat. Kanonbra!! Men när jag var där, märkte jag hur trött han var. Cyklade hem efter ca 30-45 minuter. Och nog blev jag svettig!!!!!

Det har verkligen varit en underbart fin augustidag. Fia lagade till sin mat. Inge åkte till Vårdcentralen för att få ett recept. Fattar inte att han fick betala för det besöket, som var ett led i besöket i måndags. Måste ringa och kolla detta.

Fia cyklade till Caspers match och Inge tände grillen. Jag gick ut med soporna samt kollade till hos pappa.

Vi har ätit grillade fjärilskotletter + grönsaker. Senare gick vi över till Stefan och Marita och pratade. Fia kom hem. Brorsan ringt och kollat läget.

Skönt ändå att pappa återhämtar sig även om vi alla vet att man inte lever i evighet. Jisses alltså, han fyller snart 90 år!!!!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0