Så var semestern slut

Igårkväll kom Jonas till oss. Han kom till Sverige från Malaysia på morgonen. Naturligtvis så ska han komma fler gånger under den dryga veckan som han är hemma.

Jag bestämde mig under semestern för att gå upp en halvtimme senare. Med andra ord så gjorde jag det imorse. Gjorde mig iordning, åt frukost och läste tidningen. Startade inte datorn utan den fick vara. 

Marita och jag cyklade iväg ca 5.10. Fick sällskap av en kollega till Marita. Jag hade en himla massa nya prenumeranter på tidningar + en del beställningar.

Min kollega kom inte idag, så jag gjorde matsedeln och lade ut på webben. K och jag har pratat en hel del. 

Ringde pappa och allt var bra med  honom.

Hann inte med biblioteket idag, men det  hinner jag säkert imorgon. Soligt och blåst ute.

Dagen gick som sjutton och rätt som det var så var klockan 14 och jag packade ihop. Kom några regnstänk när jag kom ut, men de slutade. Stannade och pumpade luft i däcken. Sedan träffade jag Per, så vi stannade och pratade en stund. Hem och in till oss. 

Fia åkte iväg till Mia. Skjutsade dem till tåget. Jag gick in till pappa. Han ringde mig på jobbet och yrade om matsedeln. Jag drog ut en på jobbet. Himla tur att jag skrivit upp i min dagbok vilka dagar som han ska ha mat. Men han hade hittat sin matsedel. Strunt samma. Den tar jag med till jobbet, så jag har koll. Han fick ta den som jag skrev ut och så fyllde jag de dagar som han ska ha mat.

När jag kom in, vek jag tvätten och plockade in. Har även stekt ägg till smörgåsarna imorgon.

Nu ska jag ta det lugnt och slappa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0