Lugnt

Imorse var det +10 grader och när vi kom till parken som ligger utanför våra resp. arbetsplatser, var det dimma över vattendragen. Jag sade: Det känns precis som hösten. Luften är ju klar och fin, men jag tycker det är för tidigt.

Hade lite småplock på morgonen. Ringde pappa och allt var bra. Gick därefter till biblioteket och där fanns det lite nya tidskrifter.

Gjorde sedan nya tidskriftslappar när jag kom tillbaka till mitt rum.

Har även fixat lite med föredrag till konferensen i januari.

Mejlkorrespondens mellan L I och mig. Hon är för härlig :))

Cyklade hem klockan 14. Vi åkte direkt till ICA Maxi och handlade. När vi var nästan klara, hittade jag inte mina rabattkuponger. Jag sprang runt som en stolle och frågade folk om de hittat några. Det var bland annat vår premiumcheck eller vad det nu är ICA kallar det för och så 2x25:- från Rydbergs. Gav upp och gick till Inge och Fia. Då säger Inge: Kan de inte ha ramlat ner här, när du lade ner kycklingen? Han lyfte på ett par saker och där låg de!!!! Yes, så glad jag blev. Vår ICA-premium var nämligen på 175:- så ni förstår att jag blev superglad :)) Konstigt att jag inte fick en besk kommentar av Inge. Men han var så tyst och lugn. Han fixar det här med att ha slutat röka mycket bra. Snart är det 2 veckor och jag måste säga att jag är stolt. 

In med våra varor och så gick jag till pappa med hans. Allt bra med  honom.

Vet inte om berättade om vad Casper sade när han fick smaka på vegan-cheesecaken?? Men det är så bra så det kan upprepas:

"mm mormor, så gott!!!! Har du receptet?" Det värmde gott i mormors-hjärtat.

Fia åkte på Caspers träning och jag satte mig och kollade på dagens avsnitt av "Hem till gården". Pappa ringde och undrade om jag hjälpa honom att ställa in telefonen!!! Jag undrade vad han menade. Ja, jag ska se fotboll sen. Men snälla pappa du behöver inte telefonen till det. Jag gick in till honom när jag sett klart programmet. Då var det sängen, som han var mest bekymrad över. Den var felbäddad!!! Jag fixade det och så frågade jag vad det var för fotboll han skulle se. Det vet jag inte. Jag ska inte se på något. Men snälla pappa, du ringde ju och bad mig komma in och fixa det, sade jag. Ja, ja, men nu var det sängen. Stackars lilla pappa. Och så ber han om ursäkt för att han besvärar mig. Spelar ingen roll hur mycket jag säger att allt är OK.

Imorgon är det åter igen favvodag, vilket känns skönt! Vädret idag har varit växlande, men mycket sol och den lyser ännu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0