Kära blogg

Ser att det inte är så många som läser här längre och jag förstår er! Vad är det att läsa?? Skriver ju bara om min dag i stort sett.

Dagen började med en skön cykeltur tillsammans med Marita. På jobbet låg det lite småplock. En rapport blev klar i tryckeriet.

Ringde pappa och allt var bra. Gick sedan till biblioteket, där det var en liten lagom hög.

Soligt och fint ute. Växelavbyte lunchen. Passade på att gå in på Facebook då. 

Inge ringt. Han gått 5 km i spåret och Fia skulle då gå ut och gå 2½ km! Ja, ja, jag ska också ta tag i det. Får ju i alla fall lite motion i och med att jag cyklar varje dag. Men promenader är viktigt också!

Fick veta att nycklarna till plåtskåpen kommit tillrätta, så nu kanske jag kan fortsätta tömma pärmar tillsammans med Kicki. Men förresten så kan nog inte hon hjälpa till nu för jag tror att hon har annat att göra. Ja, ja, det går ju själv också.

Cyklade hem klockan 14. Inge kollade på uttagningar till något.  Fia var i sitt rum. Jag tog soporna och slängde dem (jisses att ingen gjort det......). Gick sedan till pappa. Han följde med på en promenad och idag gick vi en längre runda. Han tyckte det var skönt och det gillar jag. Följde med honom in och så såg jag att Inge och Fia kom.

Vi åkte och hämtade pappas bil. Den har varit på service och reparation. Åkte med Fia hem, som tankade lite.

In till pappa när vi kom hem. Fixade TV:n åt honom.

Har suttit och pratat med Stefan och Marita en stund. Mysigt :)

Attans med jag har lite ont i magen ikväll. Hade det på jobbet på dagen också. Känns nästan som lite magkatarr.

Nej, nu ska jag snart se på "Fångarna på fortet". Fia har spelat cupfotboll och de gick vidare och spelar nästa vecka igen. Nu är hon och kollar på A-laget.

Skulle lägga in en bild, som jag fick av Mia idag, men det gick inte. I vilket fall som helst så Casper börja spela ishockey i LHC och Mia har lyckats få tag på en massa utrustning. Han är så stolt så!

Kommentarer
Postat av: Elisabet Öström

jag läser alltid din blog den är bra fast man har inte alltid något att komentera jäg läser många blooggar som skriver om sin dag så fortsätt med det du

2011-08-23 @ 19:46:32
Postat av: Inger Forsman

Här är jag, för det mesta varje dag,

2011-08-23 @ 23:18:19
Postat av: Sickan

Jag läser också din blogg..fast jag skriver inte i min egen så ofta hihi.

Kram

2011-08-24 @ 12:16:32
URL: http://sickanscrapkort.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0