Känns att jag gjort lite idag

Imorse väckte jag Inge klockan 5 för han skulle skjutsa mig. Marita cyklade för hon slutar lite tidigare. Imorgon ska jag dock cykla igen! Det är så skönt motion.
På jobbet fixade jag med lite småplock. När min chef kom, gick vi ner i källaren. Hon visade mig ett antal pärmar som skulle tömmas. Dessa är från ett tidigare dotterbolag som är nedlagt sedan länge. Vi hjälptes åt fram till fikat.

Ringde pappa och allt var bra. Sedan till källaren igen. Kicki kom ner och hjälpte mig i ca en timme. Lunch och efter den fixade jag lite med mitt ordinarie jobb. Sedan ner igen. Körde själv i 1½ timme. Torr om fingrarna och ont i ryggen. Så det känns att jag jobbat idag. Skönt är det.

Inge väntade på mig. Jag kom inte ut förrän 14.10. Kicki behövde fixa ett par saker. Hon satt ju "låst" i växeln. Ja, nästa vecka kör vi igång igen. Jag sitter till 16.40 på onsdagen. YES!!!

I vilket fall som helst så gick handlingen bra. Hem och in med varorna. Sedan till pappa med hans varor. Han såg på fotboll.

In och käkade lite. Vi hade köpt potatissallad, men potatisen var halvrå, så det åt vi inte upp. Diskat och så satte jag igång att damma och torka.

Har även hjälpt Inge med datorn. Oh, ibland så är man på väg att gå i taket för han vill ju ha hjälp omedelbart. Men jag älskar honom ändå :)

Nej, nu ska kolla lite på fejan. Snart är det natti känner jag.
Fia då? Jo, hon är hos en kompis och jag vet inte när hon kommer hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0