Soligt, men svalt i vinden

Det var lite småkyligt när vi cyklade imorse och vi tyckte att det kändes jobbigare idag än tidigare morgnar. När jag vek av åt mitt håll, var det frostnedslag. Inte underligt att det var kallt. Gott med kaffe när jag kom in på jobbet. Full fart med redigeringar. Hade även fått en ny rapport.

Ringde pappa och allt var bra!

Fick den nya skrivaren installerad på rätt sätt, så nu ska vi köra igång med rapportutskrifterna. Ska bli så kul.

Tog cykeln och cyklade till Pressbyrån vid universitetet på lunchen. Min kollega vara utan cigarretter och hon har så himla ont i ryggen, så det är svårt för henne att gå längre cigarretter. Jag kan ju inte tvinga henne att sluta röka, även om det skulle vara bra.

Arbetade till klockan 14, då jag cyklade hem. Skönt i solen. Blåste en ostlig, lite kylig vind.  Inge var på Arbetsförmedlingen, men Fia var hemma. Inge ringde straxt efter och sade att han var på väg. Fia och jag tog väskan och gick ut och inväntade honom. Till Maxi och handlade. Hem och in med varorna. Sedan gick jag till pappa med hans varor.

Fia åkte och kollade på Caspers fotbollsträning. Inge och jag ätit ärtsoppa. Mums så gott det är!

Diskat och så gick jag ut med mjölkkartongerna. Träffade då en granne och sonen, drygt 1½ år, föll om min hals och skulle följa med mig. Jag fick en kompis :) Till slut så släppte han taget och jag gick hem. Plockat bort de få påsksaker som fram framme, vilket känns bra.

Men jisses så trött jag är ikväll!!! Får nog bli natti tidigt har jag en känsla av.  Imorgon blir en lång arbetsdag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0