Skrev fel i gårdagens blogg

Vaknade 4.45, men lyckades somna om en stund. Gick upp ca kl. 6. Gjorde mig iordning och sedan blev det datorn.

Klockan 7 var jag ute i tvättstugan. Idag tvättade jag, förutom den vanliga veckotvätten, även våra vinterjackor/-kappa. Fias är ju i dun, så den skulle tumlas. Inges och min hängde jag i torkrummet.

Gick in till pappa strax efter klockan 8. Han hade precis ätit frukost. Fyllde på hans medicin.

Jo, just det! Inge kom upp ca 7.40 och han stannade uppe för det var snart dags för Formel 1.

Frukost åt vi kl. 10. Fia hade kommit upp omkring klockan 9. Klar i tvättstugan strax efter klockan 10. Då var allt torrt. Pappa var lika förvånad som alltid :))

Inge, jag och Fia åkte till ICA Maxi med grytbitarna. Fick dubbelt tillbaka och så köpte jag nytt. Passade även på att köpa en fryst kyckling (20:-/kg).

Jo, igår skrev jag att jorden var på 25 liter. Det har jag ändrat idag.Säckarna är ju på 50 liter!!

När vi kom hem, satte jag igång att rensa rabatten på baksidan. Vet i sjutton vad jag ska ha i den. Det finns ju lite perenna, men inte är det mycket. Är nog roligare att hålla efter om det finns något snyggt i den. Ska ta rondellen där jag har kvarnen i veckan.

Så har jag pappas rabatt också. Ska försöka att ta den i påsk och hoppas alltså på finväder.

Inge skalade potatis och morötter. Därefter gjorde han kalops.

Fia åkte och kollade på Casper när han hade avslutning i innebandyn. De spelade mot föräldrarna. Casper såg till att hans lag vann!!

Jag satte mig på framsidealtan i en halvtimme. Oh, så skönt det var. Inge och jag åt sedan middag och den blev kalasgod.

Gick in till pappa med mat, så han har på tisdag. Fia kom hem och då åt hon.

Följde med Fia till garaget. Hon körde ut Toyotan och började lossa bakdäcket.  En granne, kom och pratade. Efter en stund kom hennes "kompis". Han hjälpte till och lossade alla muttrar.

Sedan kom Inge ut och han tog in vinterdäcken i garaget och hjälpte Fia att haka på de sommardäcken. Annars gjorde Fia allt själv. När alla däck var bytta, åkte vi och pumpade i luft. Ja, det var Inge som gjorde det!

Missade på det här viset "Världens bästa hotell". Får se det på datorn imorgon efter jobbet.

Var ju jätte skönt ute. Kom en lite överförfriskad kille och han ramlade i buskarna..... Ja, den spriten kan ställa till mycket.

Nej, nu ska vi snart se på "Mästarnas mästare". Därefter är det väl natti. Någon promenad blev det inte idag heller, men jag har ju slitit med annat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0