Semester från jobbet

Vaknade först klockan  5 och tänkte: Jaha, men det var ju bra att jag sov till 5. Men jag somnade om!!! Sov till ca 6.15 och det var jag nöjd med. Är ju i alla falla 2½ längre än jobbdagarna. Gick upp och läste tidningen. Sedan datorn.

Fia kom upp ca 7.30, men efter att hon läst tidningen, kollade hon på TV.

Inge kom upp ca kl. 8!!! Frukost hade vi ätit innan kockan var 9. Inte illa!

Jag tog tidningen och gick till pappa med den. Pratade en stund med honom. Sedan in och dammade. Därefter rensade jag avloppet i tvättstället och så tog jag duschen och spolade av golvet! Trots att det städas en gång i veckan, så samlas det massor med damm på golvet. Inge dammsög och därefter torkade jag golven! Torkade in mig i datorrummet.

När golven var torra kom Fia hem från träningen. Jag duschade och gjorde mig iordning. Fia duschade efter mig.

När alla vara klara, åkte vi en sväng. Var inget ordentligt solsken idag. Den kom och så gömde den sig. Jag som tog ledigt för att njuta av solen... vilket hån!!!

Vi hämtade Marita 13.25! Hade ju lovat att göra det och inte skulle hon bli strandsatt för att jag tog semester. Stefan var hos tandläkaren så han kunde ju inte hämta.

Var sedan och köpte mjölk. Vi åt pyttipanna, stekt ägg och rödbetor idag. Gott var det. När jag hade diskat, gick jag med soporna. Därefter en promenad med pappa. Men inte var det lika skönt som igår.

Gick inte spåret idag, men ska göra det imorgon innan jag far till Blåkulla hahahahaha....

Det var skönt att städningen gjord idag. Nu kan vi åka iväg skapligt och handla imorgon. Undrar om Lena  och Tommy är lediga. Attans att vi missade varandra förra torsdagen.
Kommentarer
Postat av: Mira

Skönt, hoppas det gick bra.

2011-05-03 @ 15:07:43
URL: http://vvs-vaxjo.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0