Nu är det påskledigt!

Imorse när vi skulle gå ut från vårt trapphus, kom det en kille precis utanför. Klart att vi undrade! Han stannade till vid muren (har ju bara en kvar, sedan de rev "vår" mur) och plockade med mobiltelefon. Ja, nog sjutton funderade vi på vad han gjorde så tidigt (5.15). Men när Stefan kom åter efter att ha lämnat av  oss, var han inte kvar.

På jobbet hade jag fått en hel del. Rapporter som varit en vända hos författaren och kom tillbaka för slutlig redigering + en ny rapport. Och ute sken solen :))

Ringde pappa och allt var bra! Gick sedan till biblioteket. Där strulade datorn, så jag fick stänga ner och starta igen. Under tiden gick jag ner och öppnade till tvätthallen åt Inge.

Datorn på biblioteket behövde en omstart för sedan gick det som på räls med tidskrifterna. Inge klar med biltvätten när jag var klar på biblioteket. Hämtade nyckeln och lämnade tillbaka. Sedan var det lunch.

Fia har haft Tove idag och de har varit nere vid Stångån. Haft det skönt helt enkelt.

Jag fortsatte redigera. Kan ju inte skicka ner på tryck nu, eftersom de håller på att installera vår nya kopieringsmaskin eller vad man ska kalla den för. Stor är den och man kan visst göra massor. Så jag satt och funderade och till slut hade jag bestämt mig! Semester imorgon och flex på torsdagen. Bäst att passa på när läget är som det är med tryckningen och så framför allt: VÄDRET! Vem vet hur länge vi får ha det så här fint.

Åkte hem kl. 14 med Stefan och Marita. In till oss. Fia och Tove låg på baksidan och solade. Inge var iväg. Jag gick in till pappa. Han hade varit ute på promenad med hemtjänsten. Inge kom in och pratade. Han gick hem och jag gick ut i spåret. Gick 2½ km-spåret även idag. Så himla skönt. Hade kortärmat på mig!!!

När jag kom hem, satte jag mig på framsidan och läste. Fia kom, efter att ha lämnat Tove.

Ätit lite och plockat. Sett på "Hem till gården".

Nu ikväll har Fia och jag sett på "112 – Luftens hjältar".

Trött är jag nu, så jag ska snart lägga mig. Visserligen är jag ju ledig imorgon, men... får inte göra om dygnet nu inte :))


Ja, vi är ju i påskveckan :)))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0