Kraftig blåst idag

Sov även denna morgon till klockan ringde, vilket var skönt. Gjorde mig iordning, åt min frukost och så blev det datorn. Tidningen kom först 4.50. Jag läste igenom den innan det var dags att åka till jobbet. Regnade bara lite då, men när jag kom upp så ösregnade det.

Kollade för skojs skull vad jag gjorde för 40 år sedan idag. Ja ni läste rätt! Jo, det var en onsdag och det regnade även den dagen. Jag hade glömt lyset på bilen (en VW 1965). Fick hjälp att  dra igång bilen och det kostade mig 5:-
På kvällen tog jag en tur till min dåvarande pojkvän. Alltså detta var 1971. Dö, ja är la en gammal kärring nu för tjyven.
Hade tänkt att berätta lite från mina gamla dagböcker, men ibland skrev jag väldigt slarvigt, så jag kan knappt läsa själv. Jag började med Evas kalender oxh sedan blev det min dagbok. Inte mycket att skriva på och så ville jag ju inte skriva om allt precis. Det var inget lås på dessa. Men jag lovar att lite då och då berätta för er.
På jobbet var det fullt upp. Skickat, nej det gjorde jag inte alls! Skulle ha skickat en rapport på tryck, men det upptäcktes att det var olika siffror i sammanfattning och summary. Det måste utredas först.
Fortsatte med adressregistret istället.
Ringde pappa och allt var bra med honom.
Blåst massor ute, men solen har lyst. En tjej på jobbet blåste omkull när hon cyklade till jobbet imorse. Kraft i vinden!
Haft lönesamtal idag och jag får väl vara nöjd, även om allt bara blir dyrare och dyrare.
Bestämt hur jag ska göra med rapporten som har en bilagedel. Jag lägger ihop allt och så skriver någon en förklaring om det.
Inge och Fia hämtade mig (jag hade ringt Marita och sagt till). Till Norins ost och sedan ICA Maxi. Gick bra med handlingen.
Så var vi och köpte vin. Det kunde gått riktigt illa när jag klev ur bilen. Inge hade ställt sig vid en brunn och kantstenen hade blivit flyttad på under vintern. Jag trampade snett och jag är själv förvånad över att jag inte ramlade. Men de som såg mig, tänkte nog: Hon behöver inte gå till systemet.....
Hem och in med våra varor. Fia tog bilen och åkte till Maria och barnen.
Jag gick in till pappa med hans varor. Blev jätte snopen, för idag har det sopat upp allt grus på gårdarna. Allt fick de inte med och det beror ju på att de sopade ut allt grus till mitten för ca 2 veckor sedan. Klart att det har spridits ut under den tiden. Pratade en stund med pappa innan jag gick in.
Sedan in och åt en tallrik med ärtsoppa. Diskat, torkat i köket och även badrummet.
Var in till pappa vid 18.30 och satte på TV4 åt honom. Det är hockey där.
Fia kom hem precis när jag gick till pappa.
Ikväll har vi nog inga TV-program, så jag tänker lägga mig skapligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0